dimecres, 11 d’abril del 2018

Espectacle ‘Ba-Rock Ballet’ l'1 de maig al Teatre Espanya

El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu ha iniciat un Projecte per a la venda d’entrades ‘on line’ per a diferents espectacles que conformen la programació cultural municipal. El primer espectacle al qual es podran obtindre els tiquets a través del web serà la proposta de dansa ‘Ba-Rock Ballet’, de la companyia mallorquina Pasodos Dance Company.

Per a poder accedir al canal digital de venda d’entrades, els interessats hauran d’entrar als webs municipals santaeulariadesriu.com i visitsantaeulalia.com i allà accedir als banners o buttons habilitats. Des d’allà se'ls redirigeix als espectacles amb venda activa al web bacantix.com i amb un plànol de la sala i amb les diferents tarifes en cas de que no sigui preu únic. La forma de reserva té una operativa senzilla, el mètode de pagament compta amb diferents nivells de seguretat i l’operació té un cost de gestió d’un euro.

La primera prova es farà amb l’espectacle ‘Ba-Rock Ballet’, però es pretén també activar posteriorment aquest servei per als espectacles del Festival de Teatre Familiar Barruguet que tindrà lloc del 24 al 27 de maig.

Quant a ‘Ba-Rock Ballet’, és un espectacle de dansa clàssica i contemporània de 60 minuts de durada i apte per a tots els públics que es representarà al Palau de Congressos a partir de les 20.00 del dia 1 de maig. El preu de venda serà de 16 euros en compra anticipada a les taquilles del Teatre Espanya, 17 on line i 18 el dia de la representació al mateix auditori.

La sinopsi de l’obra explica que “situant-nos en plena esplendor del Barroc, ens trobem amb un compositor que en somnis es transporta a una altra època. La producció fusiona la música barroca amb el rock i mescla també diferents estils coreogràfics”. “Musicalment l’espectacle fa un recorregut des de la música renaixentista, antiga, barroca, la del Classicisme i el Romanticisme, fins a arribar a la música del segle XX, centrant-se en el rock mesclat amb el moviment beat”, afegeix.

‘Ba-Rock Ballet’ és un espectacle inclòs dins del Circuit Talent IB de l'Institut d’Estudis Baleàrics (ILLENC).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada