dijous, 22 de febrer del 2018

Dies Musicals - Recital d'Aniko Putzai i Santi Pérez, divendres a Cas Serres

Dies Musicals, el cicle de concerts d'artistes locals que organitza el departament d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esport i Joventut del Consell d'Eivissa, presenta aquest divendres a l'Auditori de Cas Serres un recital de música clàssica a càrrec d'Aniko Putzai (flauta) i Santi Pérez (piano).

El recital estarà centrat en un repertori de cançons de músics francesos de finals del segle XIX i inicis del XX, amb temes que han esdevingut clàssics de la música com la 'Berceuase' de Gabriel Faure, 'Claire de lune' de Debussy o la 'Pavane pour une infante défunte' de Ravel.

Aniko Pusztai és flautista professional i concertista de música de cambra, es va formar al Conservatori Ferenc Liszt d'Szeged (Hongria) i ha tocat a diferents orquestres com la del Teatre del Liceu (Barcelona), l'Orquestra Simfònica del Vallès o la Simfònica d'Eivissa. Per la seua banda, Santi Pérez és compositor, director musical i pianista graduat al conservatori Manhattan School Music de Nova York. Té una àmplia experiència en l'àmbit del teatre musical i ha col·laborat amb la London Philarmonic Orchestra. Actualment participa com assessor artístic per a Baleart Productions i participa en la preproducció del seu musical 'Paraíso', inspirat i ambientat a Eivissa.

Recordem que el recital es celebrarà a l'Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres, a Eivissa, aquest divendres 23 de febrer a les 21 hores. L'entrada és gratuïta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada