dimecres, 18 d’octubre del 2017

Espectacles escènics per a aquesta tardor a Santa Eulària

Ja estan a la venda les entrades pels espectacles d’arts escèniques programats per l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu des d’ara i fins a finals d’any. Es tracta de dos espectacles musicals i altre de teatre familiar que complementaran les activitats que s’aniran programant de teatre convencional i altres espectacles corresponents a les festes patronals de Sant Carles de Peralta i Santa Gertrudis, així com la programació especial del Nadal. En concret, ara es poden adquirir els tiquets per als muntatges ‘Moments Camut’, ‘Hilos’ i ‘El cinquè hivern’.

Les entrades per a aquests espectacles es troben a la venda de forma anticipada a la tenda Holidays del carrer Sant Jaume de Santa Eulària des Riu, al centre Holy Sport de l’avinguda d’Ignasi Wallis d’Eivissa i al Centre Cultural de Jesús. A més, també es podran adquirir a les taquilles dels auditoris corresponents dos hores abans dels espectacles. Els preus fixats són de 10€ anticipada/12€ taquilla per a ‘Moments Camut’, 8€/10€ per a ‘Hilos’ i de 15€/18€ per a ‘El cinquè hivern’.

De forma resumida, ‘Moments Camut’ combina el ‘claqué’ o el ball sobre sorra amb noves tecnologies i, sobre tot, molt d’humor per tal de crear un espectacle potent i divertit apte per a tots els públics. En el cas de la peça ‘Hilos’, espectacle ideal per a tots a partir dels 6 anys, es parla dels fils invisibles que connecten una dona amb els seus fills. Per últim, ‘El cinquè hivern’ és un espectacle de dansa contemporània que reflexiona sobre el pas del temps i els límits dels propis territoris.

Els dos primers muntatges són propostes culturals que l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu ofereix aquesta tardor dins del programa Platea de Circulación de Espectáculos de Artes Escénicas que va posar en marxa el 2014 l’INAEM (Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música) del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte. La tercera, en canvi, forma part del projecte ‘Danza a Escena’, organitzat per La Red Española de Teatros, també amb el suport de l’INAEM.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada