dissabte, 28 d’octubre del 2017

Espectacle oníric 'Colors', a càrrec d'Estudi Zero Teatre, diumenge a Cas Serres

Aquest diumenge, l'Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres acollirà la representació de 'Colors', un espectacle oníric basat en les emocions i sensacions que ens transmeten els colors. Aquest espectacle arriba de la mà de la companyia mallorquina Estudi Zero Teatre, una de les més veteranes de les Balears -es va fundar l'any 1985- i que va néixer com un projecte global de creació, producció, docència i exhibició, i que ja ha estrenat més de 50 espectacles.

'Colors' ofereix un ventall de propostes de nous llenguatges: a partir d'un grapat de recursos escènics clàssics i innovadors, 'Colors' ofereix un plantejament obert i suggerent per a tots els sentits a partir de l'univers quotidià, i fa un homenatge al 'Llibre de les Meravelles'. Així, les actrius Maria Roselló i Mónica Fiol interpreten a diverses parelles -el Blanc i el Negre, el Blau i el Violeta, el Groc i el Taronja, el Verd i el Rosa, el Vermell i el Marró- en el que evocaran tota la capacitat màgica i suggestiva dels colors. La proposta d'Estudi Zero Teatre és una obra estimulant i destinada per als públics de totes les edats.

L'obra es presenta aquest diumenge 29 d'octubre a les 12 hores, i arriba a Eivissa de la mà del circuit TALENTIB 2017 impulsat també per la conselleria de Cultura del Govern Balear. Per a aquest espectacle, podeu fer les reserves de les entrades al telèfon 680 104 856 de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, o adquirir-les a la taquilla a partir d'una hora abans de l'inici de l'espectacle. El preu de les entrades és de 6 €.

Data: 29 d'octubre de 2017.
Horari: de 12:00 a 14:00.

Preu: Entrada 6€.

Lloc de celebració: Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada