dilluns, 24 d’abril del 2017

Shy Blue - Espectacle de dansa i classe magistral al Palau de Congressos


Aquest divendres, dia 28, el Palau de Congressos acull l’espectacle de dansa ‘Shy Blue’, de la Compañía Elías Aguirre, que un dia abans oferirà al mateix escenari una classe magistral de dansa experimental oberta a alumnes de dansa a partir dels 14 anys. Aquest espectacle forma part del circuit ‘Danza a Escena’ organitzat per La Red Española de Teatros (de la qual és soci l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu) i compta amb el suport del Instituto Nacional de las Artes Escénicas y la Música (Inaem).

La representació de ‘Shy blue’ tindrà lloc a partir de les 21.00 hores i després de la representació, d’uns 50 minuts de durada prevista, hi haurà un col·loqui amb els membres de la companyia. En el cas del taller de dansa contemporània, aquest tindrà lloc el dijous 27, de 17.00 a 20.00 hores, serà gratuït però amb límit de places, i les inscripcions s’han de fer de manera anticipada al correu electrònic cultura@santaeularia.com. La classe serà oferida per Elías Aguirre i Ruth Muelas i està dirigida a alumnes de dansa clàssica, urbana, hip hop o contemporània.

‘Shy blue’ és definit per la mateixa companyia com a un projecte coreogràfic on s’uneixen la dansa urbana i la dansa contemporània. Intèrprets procedents de tècniques experimentals de dansa urbana o contact-improvisació com Chey Jurat o Lautaro Reis ajudaran a ambientar un treball sota la direcció d'Elías Aguirre. “Es tracta d'un projecte que pretén crear una analogia entre la timidesa que s'oculta en les persones i els llocs i criatures estranyes que amaguen les profunditats del mar”, explica el dossier del muntatge, que afegeix que “després d'aquesta introversió s'oculta una força desorbitada; la timidesa, la por al desconegut o la intriga es combinen amb allò dantesc, fins i tot oníric i surrealista”.

Les entrades per a la funció es podran adquirir per 12 euros de forma anticipada al Centre Cultural de Jesús i a les tendes Holidays del carrer Sant Jaume de Santa Eulària des Riu o al Holy Sport de l’avinguda d’Ignasi Wallis, a Eivissa. O a 15 euros el mateix dia de la funció a les taquilles del Palau de Congressos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada