dimecres, 14 de desembre del 2016

Inauguració de l'exposició de fotografies "A cel obert", de Toni Pomar

Aquest dijous 15 de desembre, Sa Nostra Sala -la sala d'exposicions i cultura del Consell d'Eivissa- acull la inauguració de l'exposició fotogràfica "A cel obert", una selecció de 33 fotografies de Toni Pomar que pertanyen al fons de l'Arxiu d'Imatge i So del Consell d'Eivissa.

A la mostra es podran veure fotografies d'arquitectura i paisatges insòlits de l'illa d'Eivissa realitzades entre els anys 2015 i 2016. Aquest tipus de fotografia connecta amb els inicis artístics de Pomar, ja que a partir de 1982 es va decantar per una fotografia més urbana, com és el cas de la col·lecció de fotografies "Eivissa as New York" exhibides l'any 1990 als centres de cultura de Sa Nostra o les fotografies publicades a La nave de piedra; menys pictòrica va ser l'exposició "Alfabet", realitzada l'any 1999, on a partir d'objectes quotidians en recreà les lletres de l'alfabet.

"La idea de retornar a la fotografia de paisatge ha vengut donada per la degradació que està patint la nostra illa i poder, així, tenir el testimoni d'indrets que probablement amb el temps estaran deteriorats", ha comentat Pomar durant la presentació de l'exposició.

A més, amb motiu de l'exposició s'han organitzat les següents activitats:

- Dia 14 de gener a les 9 h: sortida fotogràfica amb Toni Pomar.

- Dia 21 de gener a les 10 h: Taller de fotografies per a infants de 5 a 8 anys. "La primera foto" a càrrec d'Amada Granado.

- Dia 28 de gener a les 10 h: presentació i revisió de les fotografies de la sortida en Toni Pomar i les persones que hi participen.

Les activitats són gratuïtes i de places limitades. Els interessats es poden inscriure cridant al telèfon 650183162 o escribint al correu electrònic cpalau@conselldeivissa.es

L'exposició 'A cel obert' es podrà veure del 15 de desembre al 27 de gener de 2017, a Sa Nostra Sala (carrer Aragó, 17; Eivissa), en horari de dilluns a divendres, d'11 a 14 hores, i de 17 a 20.30 hores. La inauguració oficial serà el 15 de desembre a les 20 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada