divendres, 6 de maig del 2016

El concert de les bandes de Santa Eulària i Algaida es trasllada al Centre Cultural de Jesús


La possibilitat de pluja ha fet que el concert de música de banda previst per aquest dissabte, 7 de maig, a la plaça d'Espanya de Santa Eulària des Riu s'hagi hagut de traslladar a l'auditori del Centre Cultural de Jesús. A la mateixa hora que figurava en el Programa de Festes del Primer Diumenge de Maig, les 19:00h, la Banda Municipal de Santa Eulària des Riu oferirà un concert conjunt juntament amb la seva homòloga d'Algaida (Mallorca), en el que és la segona part d'un intercanvi musical que va viure la seva primera part a mitjans de març, quan la formació santaeularienca va visitar terres mallorquines.

Els espectadors d'aquest concert, d'entrada gratuïta tot i que amb aforament limitat, podran gaudir del programa 'Cançons Algaidines', executat per la formació que dirigeix Andreu Julià, amb la col·laboració del cantant Biel Majoral i del guitarrista Delfí Mulet. Els temes que s'escoltaran al CCdJ seran 'Castellitx' (PJ Vanrell), 'S'orquestrina' (Popular / Biel Majoral), 'És camion d'Algaida' (Llorenç Capellà 'Batle' / Popular), 'Ja es' n van els havaneros' (Llrenç Capellà / Biel Majoral), 'Ses Caramelles' (Pere Martínez) i 'Jota de són Arboç' (Popular / Biel Majoral).

Per la seva banda, la Banda Municipal de Música de Santa Eulària oferirà una línia musical totalment diferent, a la qual prevalen els arranjaments per a banda de temes de música contemporània. El programa constarà dels temes 'Captain America March' (A. Silvestri), 'Benny Goodman Memories' (arranjaments N. Iwal), 'Adele in Concert' (arr. M. Brown), 'Lady Gaga Dance Mix' (arr . T. Ricketts) i 'Disc Lives' (arr. J. Vinson).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada