dilluns, 19 d’octubre del 2015

Dimarts, inauguració d'"ART i VI" 2015

L’Institut d’Estudis Eivissencs ha organitzat la seua primera subhasta d’art: ART i VI. Totes les activitats d'aquest esdeveniment se celebraran a la sala Ebusus, al passeig de s'Alamera 18, Eivissa.

Amb aquest acte es pretén, en primer lloc, aportar una visió general de la pintura i l’escultura a Eivissa i donar a conèixer una mica més els nostres artistes. D’altra banda, es vol també popularitzar, encara més, el vi que es fa a l’illa. I, en darrer terme, obtenir recursos per a l’edició de diversos llibres que la nostra Entitat té pendents de publicar. L'exposició de les obres a subhastar s'acompanyarà de conferències, i un tast de vins a càrrec dels cellers de can Maymó, sa Cova i can Rich.

Nombrosos artistes han cedit obres per a aquest esdeveniment. Podeu consultar el catàleg i els preus de sortida al web que s’ha creat expressament.

El programa d’actes serà el següent:

Dimarts 20 d’octubre, a les 20.00 h, Vi nou. El vi d’Eivissa al segle XXI. Del vi pagès al “Vi de la Terra”, conferència a càrrec de Josep Lluís Joan, tècnic del Consell d’Eivissa.
20.45 h Presentació del celler de Can Maymó i tast dels seus vins.
21.00 h Inauguració i visita a l’exposició.

Dimecres 21 d’octubre, a les 20.00h, lectura poètica: Els nostres poetes i el vi, organitzada per Nora Albert.
20.45 h Presentació del celler de Sa Cova i tast dels seus vins.

Divendres 23 d’octubre, a les 20.00 h, Vi antic. El vi d’Eivissa des dels cartaginesos fins als nostres dies, a càrrec de Glenda Graziani i Antoni Ferrer Abárzuza.
20.45 h Presentació del celler de Can Rich i tast dels seus vins.

Dissabte 24 d’octubre, a les 19.00 h, subhasta de les obres a càrrec del periodista Pep Costa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada