dijous, 29 d’octubre del 2015

Contes de Tots Sants al municipi de Santa Eulària des Riu

“Temps era temps que al dia de Halloween tothom a l'illa el coneixia només com a Tots Sants...”, d'aquesta manera podria començar aquest divendres els seus relats Óscar Ferrer, un dels 'contaires' que participen a una nova edició dels "Contacontes" de Tardor organitzats per la Biblioteca Municipal de Santa Eulària des Riu, un cicle que s'allargarà fins el 27 de novembre i que recorrerà totes les parròquies del municipi.

La sessió de divendres, 'Contes de Tots Sants', començarà demà a les 17:00 hores i tindrà lloc a la mateixa seu de la biblioteca. Com el seu títol indica, els relats es centraran a les històries pròpies d'aquestos dies, sempre amb els fantasmes i els fets sobrenaturals com a línia principal. Les següents cites a la Biblioteca, sempre amb el mateix horari i en divendres, seran el dia 6, amb Encarna de las Heras i les seves 'Histórias del Mundo'; el dia 13, quan David i Monma explicaran a nens i grossos que 'Tot depèn de com es miri'; el dia 20 quan es podran sentir els 'Contes Musicats' de Montse Ribot; i, finalment i per a tancar els "Contacontes" de Tardor, el dia 27 amb Neus Montero, que ens adverteix: 'Compte amb els contes'.

Però el cicle sortirà també a les altres parròquies del municipi. La primera sortida serà el dimarts dia 10 amb Encarna de las Heras que tornarà a presentar les seves 'Histórias del Mundo' al Centre Cultural d'es Puig d'en Valls, espectacle que tamb´portará el dijous 12 al Centre Cultural de Jesús. Óscar Ferrer també repetirà actuació amb el seu contaontes del dimarts 24 de novembre. Però a aquesta sessió, que tindrà lloc al col·legi públic Santa Gertrudis, explicarà als nens unes quantes 'Rondalles d'Eivissa'. Per últim, dos dies després, el dijous 26 de novembre, a la biblioteca del col·legi de Sant Carles, El Milagro de la Niña presentarà els seus 'Contes somiats'.

Aquestes actuacions formen part d’un projecte més ampli de dinamització lectora impulsat per la Regidoria de Cultura a través de la Biblioteca Municipal, que també inclou clubs de lectura tant per a infants com per a adults.

BIBLIOTECA MUNICIPAL DE SANTA EULÀRIA
A LES 17 h


Divendres 30 d’octubre
Óscar Ferrer amb “Contes de Tots Sants”

Divendres 6 de novembre
Encarna de las Heras amb “Historias del mundo”

Divendres 13 de novembre
David i Monma amb “Tot depèn de com es miri”

Divendres 20 de novembre
Montse Ribot amb “Contes musicats”

Divendres 27 de novembre
Neus Montero amb “Compte amb els contes”



PARRÒQUIES DEL MUNICIPI
A LES 17:30 h


Dimarts 10 de novembre
Encarna de las Heras amb “Historias del mundo”
CENTRE CULTURAL D'ES PUIG D’EN VALLS

Dijous 12 de novembre
Encarna de las Heras amb “Historias del mundo”
CENTRE CULTURAL DE JESÚS

Dimarts 24 de novembre
Óscar Ferrer amb “Rondaies d’Eivissa”
CEIP SANTA GERTRUDIS (BIBLIOTECA)

Dijous 26 de novembre
El Milagro de la Niña amb “Contes somiats”
CEIP SANT CARLES(BIBLIOTECA)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada