dijous, 22 de maig del 2014

Exposició Fluctuacions, de Vicent Boïl

L'exposició FLUCTUACIONS de Vicent BOÏL s'inaugura demà divendres 23 de maig a les 20 h a l’espai cultural del Far de Coves Blanques de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany.

L’exposició podrà visitar-se des del 23 de maig fins el 14 de juny i l’horari d’obertura és de dimarts a dissabte de 17 a 21 hores i l’entrada és lliure.

L’artista Vicent BOÏL (26-1-72) neix a Guadassuar. (València), és llicenciat per la Facultat de Belles Arts de Sant Carles de València. Ha participat en la Campanya de Difusió de les Arts plàstiques de la Diputació de València. Boïl ha estat seleccionat i premiat en certàmens nacionals de pintura i de cartells i exposat a la península i a Eivissa on actualment resideix i treballa com a professor de dibuix al IES Quartó de Portmany.

La col·lecció presenta un conjunt harmònic de barreges, terres i mars que lluiten prenent colors vertiginosos. Núvols i boires, ambients enigmàtics, miralls il·lusoris, emanacions d’aigua germinal, torrents cromàtics, matèria colorant que els desborda.
Confluències de colors, geometries i formes caracteritzen l’obre de Boïl.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada