dissabte, 22 de març del 2014

Contacontes de Primavera

Contacontes de Primavera

Sota el lema ‘Vet aquí una vegada…’ la Biblioteca Municipal de Santa Eulària des Riu enceta divendres 21 el seu programa de Contacontes de Primavera, format per una desena d’actuacions que es perllongaran fins al 30 d’abril i que arribaran fins a totes les parròquies del municipi.

Aquest divendres, 21 de març, Mandarina serà l’encarregada de donar el tret de sortida als Contacontes amb una sessió especialment (encara que els adults també són molt ben rebuts) dirigida per als més menuts i que tindrà lloc a partir de les 17:00 hores a la seu de la Biblioteca Municipal, al carrer Joan Tur Tur (connecta el carrer Sant Jaume amb la mar a l’alçada del supermercat Eroski).

Aquesta mateixa seu (i amb el mateix horari) també serà l’escenari de les històries d’aventures, romanços i humor de Neus Montero, La Fornal d’Espectacles, Marcuela i Encarna de las Heras.

El primer viatge dels Contacontes fora de la Biblioteca Municipal tindrà lloc el dilluns 31 de març. En aquesta ocasió serà el Centre Cultural Puig d’en Valls el que acollirà les històries de La Fornal d’Espectacles. Dos dies després, 2 d’abril, serà la Biblioteca del col•legi de Sant Carles la que vibrarà amb els contes d’Encarna de las Heras. La següent parada serà al col•legi de Santa Gertrudis, el dia 14 d’abril i amb Maricuela; mentre que les sessions ambulants acabarà a l’escola de Jesús el dimecres dia 30 amb Neus Montero.

Aquestes actuacions formen part d’un projecte més ampli de dinamització lectora impulsat per la Regidoria de Cultura a través de la Biblioteca Municipal, que també inclou clubs de lectura tant per a infants com per a adults.


CONTES PRIMAVERA 2014
Santa Eulària des Riu

BIBLIOTECA MUNICIPAL DE SANTA EULÀRIA
A LES 17:00 h

Divendres 21 de març Mandarina
Divendres 28 de març Neus Montero
Divendres 4 d’abril La Fornal d’Espectacles
Divendres 11 d’abril Maricuela
Divendres 25 d’abril Encarna de las Heras

PARRÒQUIES DEL MUNICIPI
A LES 17:00 h

CENTRE CULTURAL PUIG D’EN VALLS
Dilluns 31 de març La Fornal d’Espectacles
CEIP SANT CARLES
Dimecres 2 d’abril Encarna de las Heras
CEIP SANTA GERTRUDIS
Dilluns 14 d’abril Maricuela
CEIP JESÚS
Dimecres 30 d’abril Neus Montero

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada