dimarts, 25 de març del 2014

‘Circ d’autor’ per a tots els públics al Palau de Congressos de Santa Eulària des Riu

Títol: Do not disturb / No molestar
Dia: 29 de març
Hora: 19 h
Lloc: Palau de Congressos
Autor: Vaivén Circo
Direcció: Rosa Díaz, premio Nacional de Teatro para la Juventud y la Infancia 2011
Intèrprets: Raquel Pretel Fernández, Miguel Ángel Moreno Montosa, José María Martín Herrera, Emilio López Arquillo
Preu: 10€ venda anticipada / 12€ taquilla mateix dia
Dirigit a: tots els públics

L’escenari del Palau de Congressos de Santa Eulària des Riu es convertirà aquest dissabte, amb l’obra de circ d’autor ‘Do notdisturb’, en una imaginària factoria de principis del segle XX en que grans i menuts podran gaudir amb les aventures i desventures de quatre genials operaris i el seu particular estil per a fer feina. La representació de VaivénCirco s’iniciarà a les 19:00 hores, està recomanada per a tots els públics i les entrades es podran adquirir al Palau el mateix dia de la representació (12 euros) o de forma anticipada (10 euros) a Holidays (c/ de Sant Jaume, 76, Santa Eulària) i Holy-Sport (Av. d’Ignasi Wallis, 5, Eivissa).

VaivénCirco és una companyia granadina que fusiona el circ amb el moviment i la dansa. A Santa Eulària des Riu presenta ‘Do NotDisturb (No molesteu)’, una proposta molt vistosa escenogràficament, dirigida per Rosa Díaz (Premi Nacional de Teatre per a la Joventut i la Infància), que evoca el món de les relacions humanes i la dificultat perquè les persones es posin d'acord per empènyer en la mateixa direcció. L’espectacle és ple de tendresa, risc i absurditat. Plantejat com un joc de nens, ens parla de la maduresa i de les oportunitats que ofereix la vida per a convertir-nos en persones.

En un ambient industrial de principis de segle XX, quatre persones intenten manipular i donar sentit a les peces que els han estat assignades. Les combinen i reconstrueixen, canviant la seva forma i funció, transformant-les en els seus propis somnis. Do notdisturb és una proposta de circ contemporani imaginativa i brillant, amb la posada en escena d’espectaculars números d’acrobàcia, equilibrisme i malabars, en un context d’escenografia viva.

La jove companyia VaivénCirco, en dansa des de l'any 2008, alterna la seva formació i entrenament diari a Granada amb viatges regulars a la ciutat de Toulousse, bressol del circ d’autor i del circ contemporani d’investigació, tant pel que fa al moviment com a l’ús d’objectes i a l’escenografia.

Es tracta del segon espectacle dins de la programació de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu emmarcada en el programa Platea de Circulació d’Espectacles promogut per l’INAEM (Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música) del Ministeri d’Educació Cultura i Esport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada