dimarts, 20 de novembre del 2018

Inauguració d'exposició col·lectiva ‘L’amor no fa mal’, avui al Centre de Creació Jove C-19


Inauguració: dimarts 20 de novembre, a les 18.30 h | Sala d'Exposicions del Centre de Creació Jove C-19

Commemoració del Dia internacional contra les violències masclistes · Organitza: Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa · Horari de 10.00 a 13.00 h i de 16.30 h a 20.30 h

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa organitza l’exposició col·lectiva ‘L’amor no fa mal’, comissariada per les artistes Aisha Bonet i Mr Reychel, per commemorar el Dia internacional en contra de les violències masclistes, que es celebra el 25 de novembre. L’exposició s’inaugura el proper dimarts dia 20 de novembre a les 18.30 hores, a la sala d’exposicions del centre de Creació Jove, C-19, al carrer Castella núm. 19 i comptarà amb la presència de tots els artistes.

A l’exposició hi participen nou artistes que mostraran les seves creacions realitzades en diferents formats com fotografia, pintura, tècnica mixta sobre paper, collage, grafitti i art experimental. Els artistes que participen en aquesta exposició són David Corral, Aisha Bonet, Aida Miró, Nica Seeleva, Raquel Broza, Mr Reychel, Jerom, Boke i Aaron.

Totes les obres tenen com a nexe comú la “reivindicació dels autors com artistes al marge del nostre gènere, identitat o sexualitat”, com diu Mr Reychel.

Aquesta serà la primera acció d’un programa d’activitats més ampli que prepara la regidoria d’Igualat de l’Ajuntament d’Eivissa per a sumar-se a la commemoració del Dia internacional contra les violències masclistes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada