dijous, 29 de novembre del 2018

Concert de Santa Cecília al Palau de Congressos amb l'Escola i les Bandes Municipals de Música de Santa Eulària des Riu

El proper dissabte, 1 de desembre, l’Escola Municipal de Música i la Banda Municipal de Música de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu celebren a l'Auditori del Palau de Congressos (19.00 hores) el tradicional concert en honor a Santa Cecília, patrona dels músics, que en aquesta ocasió estarà protagonitzat per la Banda Juvenil de l'Escola de Música i la Banda Municipal. L’entrada és gratuïta però l’aforament és limitat.

El programa de la primera part, a càrrec de la Banda Juvenil, rendirà tribut al compositor de bandes sonores John Williams, amb una selecció d'obres com ‘Star Wars’, ‘Jurassic Park’ o ‘Indiana Jones’, entre d'altres, sota la direcció de Francisco Martínez Florencio.

La segona part serà a càrrec de la Banda Municipal que interpretarà el pasdoble de concert ‘Los Barbas’, del compositor valencià Ferrer Ferran; ‘Simfonia nobilissima’, del compositor i director d'orquestra nord-americà Robert Jager; i per finalitzar ‘Appalachian Overture’, peça enèrgica basada en temes folklòrics americans del compositor també americà, James Barnes, sota la direcció de Jaume Manuel Ribas.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada