divendres, 10 de novembre del 2017

Marina Rossell, en concert aquest dissabte a l'auditori de Cas Serres

La cantant catalana Marina Rossell actua aquest dissabte 11 de novembre a l'Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres, amb un variat repertori de les seues cançons d'homenatge a Georges Moustaki i les "cançons de la resistència", a més d'alguns dels seus clàssics de sempre. El concert, que organitza el Consell d'Eivissa, començarà a partir de les 21 hores.

Entre el repertori hi haurà els temes "Paisatge de l'Ebre", "Lili Marlen", "Bella Ciao", "Wiegala", "Quanta guerra!", "El Metec", "Mare de Déu del món", "És massa tard" i "Ma llibertat", entre altres cançons que mostraran una Marina Rossell plena de força.

Marina Rossell va iniciar la seua carrera artística l'any 1976, fent de telonera d'artistes com Lluís Llach i Ovidi Montllor. En pocs anys va rebre el reconeixement del públic, amb discos com "Penyora" (1979), que inclou un dels seus temes més populars, "La Gavina". Des de llavors, ha forjat una sòlida carrera, durant la qual ha enregistrat més de 20 discos i ha col·laborat amb artistes com el seu amic Moustaki, Montserrat Caballé, Lila Downs, Carlos Cano, Paco Ibáñez o María Dolores Pradera, entre d'altres.

Les persones interessades a reservar una entrada poden fer-ho telefonant al número 680 104 856 en horari de 10 a 14 hores. El preu de venda anticipada és de 15 euros, mentre que a l'hora del concert serà de 20 euros. Les entrades reservades que no s'hagin retirat quinze minuts abans del concert podran ser posades a la venda, si hi ha demanda. Una vegada començat el concert, no es podrà accedir a l'auditori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada