divendres, 17 de novembre del 2017

Concert de Santa Cecília amb la Banda Simfònica i Cor Ciutat d'Eivissa, dissabte a Can Ventosa

El dissabte dia 18 de novembre, a les 19 hores, la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa i el Cor Ciutat d’Eivissa, en col·laboració amb el Cor Juvenil de l’escola del Patronat Municipal Música, ofereixen el tradicional concert de Santa Cecilia a l’Espai Cultural de Can Ventosa.

El Cor Ciutat d’Eivissa comptarà amb la direcció de Miguel San Miguel Fuster i la direcció de la banda Simfònica correrà a càrrec d’Adolfo Villalonga.

La primera part del concert inclou la interpretació de la "Misa por la Paz, The Armed Man Mass", de Karl Jenkins a càrrec del Cor Ciutat d’Eivissa amb la col·laboració del Cor Juvenil del Patronat Municipal de Música.

La segona part del concert, interpretada per la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa, estarà centrada en l’estrena de l’obra "Dos Poemes astrals" i "A Tale of madness", del compositor Miguel Ángel Roig Francolí i de la interpretació de diferents obres per a banda simfònica composades per Francolí.

L’entrada és gratuïta, prèvia recollida amb antelació de la invitació a la taquilla de Can Ventosa. Podeu consultar-ne el programa en pdf a la web de l'Ajuntament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada