dimecres, 6 de juliol del 2016

Festes des Canar

Aquest diumenge, es Canar viurà el Dia Gran de les seves festes en honor de Sant Cristòfol però avui mateix ja es poden gaudir dels primers actes, especialment orientats a la música i les activitats infantils, encara que també inclouran activitats tan tradicionals com la desfilada de carros i el concurs de paelles.

Divendres, a la zona del port, tindrà lloc la primera de les activitats infantils, amb una festa de l’escuma amb Cachirulo a partir de les 17:30 hores, a la que seguirà una classe de zumba oberta a tot el món a partir de les 20:00. L’endemà, a la zona de Punta Arabí i a partir de les 18:30 hores hi haurà una festa de carrer amb globus d’aigua, actuacions musicals i un ball amb foc.

Diumenge, 10 de juliol, el dia més important de les festes d’es Canar s’iniciarà a partir de les 10:00 amb una fira d’artesania al passeig del costat de la platja. I a partir de les 12:00 s’encetaran les activitats més tradicionals, com la missa a la petita capella de la localitat, la desfilada de carros engalanats a partir de les 12:45 i recorrent els principals carrers del poble, i a les 14:00 hores, el ja tradicional concurs de paelles en que hi ha previstes un mínim de 300 racions.

La festa continuarà a la nit amb una desfilada de la Banda Municipal a partir de les 21:00 hores, seguida d’una exhibició de ball pagès a partir de les 21:30 i d’un concert de Morning Drivers a partir de les 22:00. Per a acabar, si les condicions meteorològiques ho permeten, es dispararà un castell de focs d’artifici.

En ser es Canar una zona turística amb una gran presència de públic anglosaxó i amb nombrosos establiments dirigits a ells, les festes organitzades per l’Associació de Vesins des Canar i el Consistori estan marcades per les actuacions en anglès a diferents locals als dies previs dels actes més multitudinaris. Així, avui mateix hi ha actuacions de ‘The Beach Cats’ al Roxy’s Bar, de ‘Simon and Band’ a Mamá Luisa i també hi haurà música a Red Lion. Demà serà el torn de ‘Billy Moon’ a Moe’s Bar i de ‘B Side Acoustic Trio’ a Cocoon.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada