dimecres, 27 de juliol del 2016

El Patronat de Música participa en diversos esdeveniments culturals en el marc de les Festes de la Terra

El Patronat de Música d'Eivissa participa als propers dies en diversos concerts i esdeveniments culturals en el marc de la celebració de les Festes de la Terra.

La primera actuació anirà a càrrec del Cor Ciutat d'Eivissa durant l'acte institucional d'inauguració de les Festes de la Terra que es celebrarà el proper divendres dia 29 de juliol a les 21:30 hores al Claustre de l'Ajuntament d'Eivissa. El cor Ciutat d'Eivissa interpretarà, sota la direcció de Miguel San Miguel Fuster, diferents temes de música pop espanyol dels 70.

Per altra banda, la Banda Simfònica Ciutat d'Eivissa, sota la direcció de Toni Riera Palau, ofereix un concert el proper dissabte dia 30 de juliol a les 22:00 hores al Parc del Poeta Marià Villangómez, al barri de cas Serres.

El programa inclou la interpretació de 10 temes escollits especialment per a aquest concert. Aquest és un dels concerts de la Banda Simfònica conduïda per directors convidats amb motiu del seu 25è aniversari.

Dijous dia 4 d'agost, la Banda Simfònica Ciutat d'Eivissa oferirà un concert anomenat Ritme i Banda, sota la direcció d'Adolfo Villalonga, a les 22:00 hores, al parc Reina Sofia.

Per altra banda el Cor Ciutat d'Eivissa també actuarà a la Catedral d'Eivissa durant la missa solemne i l'ofrena floral a Santa Maria i el dissabte dia 6 d'agost el concert de Ressonadors Simfònica comptarà amb la participació dels músics del Patronat i del Cor Ciutat d'Eivissa que, juntament amb el grup Ressonadors, interpretaran els clàssics de la cultura popular interpretats per membres del Patronat d'Eivissa, dirigits per Frank Cogollos i amb arranjaments del músic Joan Barbé.

Dilluns dia 8 d'agost, per primera vegada, actuarà la Marxing Band a sa berenada popular de puig des Molins, La Marxing Band sortirà a les 19:00 hores i farà una cercavila des del passeig de s'Alamera fins as Puig des Molins.

L'entrada a tots els concerts es gratuïta.

Consulteu el programa del concert del Cor Ciutat d’Eivissa i el programa del concert de la Banda Sinfònica Ciutat d’Eivissa a la web de l'Ajuntament d'Eivissa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada