dilluns, 4 de juliol del 2016

El Consell d'Eivissa convoca el XIV Premi de relats curts Joan Castelló Guasch, any 2016

El Departament d’Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell Insular d’Eivissa convoca la XIV edició del Premi Joan Castelló de Relats Curts, dotat amb 2.500 euros i la publicació de l’obra guanyadora.

Aquest premi es va crear com a homenatge a l’important folklorista i escriptor Joan Castelló Guasch (1911-1984) en el 90 aniversari del seu naixement. La primera edició la guanyà l’escriptora i professora eivissenca Iolanda Bonet, a la qual seguí l’escriptora i filòloga Fani Tur. Les dues darreres edicions han repetit guanyador: el filòleg eivissenc i tècnic del Consell de Formentera Carles Torres Torres.

Els treballs presentats han de ser en llengua catalana i estar formats per un mínim de cinc relats i un màxim de deu i cada relat ha de tenir una extensió mínima de tres folis i un màxim de deu, amb un màxim de 2.100 caràcters per pàgina. No poden presentar-s’hi manuscrits.

Ha de ser un recull de narracions originals i inèdites, que no pot haver estat premiat ni el conjunt de narracions ni cap d’aquestes individualment en altres certàmens literaris.

El termini de presentació dels treballs acaba l’1 d'agost de 2016, inclòs.

Podeu consultar les bases completes en aquest pdf o al BOIB núm 80, de 23 de juny d’enguany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada