dimecres, 17 de febrer del 2016

XX Concurs de Poesia Puig de Missa

L’Ajuntament de Santa Eulària des Riu acaba d’obrir el termini per a presentar treballs al Concurs de Poesia Puig de Missa, un certamen que arriba a la seva vintena edició amb la intenció de continuar oferint un espai per a que els creadors de les Pitiüses puguin presentar les seves obres i per a que els més menuts comencin a interessar-se per les imatges, els ritmes i la sonoritat que tenen els versos per a descriure la realitat, els sentiments o els pensaments. El termini de presentació d’originals finalitzarà el 29 d’abril i els premis s’entregaran el 9 de juny a un acte que tindrà lloc a partir de les 19:00 hores al Teatre Espanya.

Com en anys anteriors, hi ha dues categories principals. Per un costat, la denominada categoria A està oberta a participants a partir de 18 anys que siguin residents a les Pitiüses. En aquesta categoria s’estableixen un primer i un segon premi, dotats amb 400 i 200 euros, per a cada una de les dues modalitats: català i castellà.

La categoria B, reservada per als menors d’edat, està subdividida en dos apartats per a igualar les possibilitats de tots els participants. Així, hi ha una categoria B1 en la que es podrà inscriure qualsevol nen de fins a 12 anys. Hi haurà també modalitats de castellà i català, cadascuna amb dos premis en vals de material de lectura per valor de 110 i 90 euros. Per als participants entre 13 i 17 anys, els premis seran de 150 i 130 euros.

Els interessats a participar podran presentar un màxim de dues obres i cada participant podrà rebre només un premi. Els poemes han de ser originals i inèdits, sense extensió mínima o màxima ni temàtica determinada per l’organització i hauran d’estar impresos en format A4. Es presentaran l’original i dues còpies signats amb pseudònim. A banda, s’entregarà un sobre tancat que a l’exterior portarà el pseudònim, el títol del poema i la categoria. A l’interior haurà de figurar un paper amb el nom, DNI o NIE, data de naixement, adreça i tel`fon, pseudònim i títol de l’obra. Tot aquest material s'haurà d'entregar o enviar a la Casa Consistorial, Plaça d'Espanya 1, C.P. 07840.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada