dimecres, 17 de febrer del 2016

Concert de la Banda Municipal - Festes Santa Eulària des Riu

La Banda Municipal de Santa Eulària des Riu oferirà aquest dissabte, a partir de les 20:00 hores al Palau de Congressos, un concert amb motiu de les festes de Santa Eulària en què tornarà a demostrar la seva gran qualitat i la seva capacitat d’abordar temes complexos i canviar de registre amb gran facilitat. Així, dins del repertori que es podrà gaudir en aquest recital gratuït hi haurà des de pasdobles fins a una selecció de temes que formen part de les bandes sonores de ‘La Guerra de les Galàxies’.

La Banda Municipal, sota la direcció de Jaume Manuel, iniciarà el seu repertori amb el pasdoble ‘Al Centenario’, una peça escrita pel director i compositor valencià Ferrer Ferran de qui també s’executarà, com a penúltim tema, altre pasdoble anomenat ‘Música i Poble’.

A continuació arribarà ‘Star Wars saga’, un recull de diferents peces curtes creades per l’afamat John Williams per a les bandes sonores originals de la sèrie de filmes iniciada per George Lucas. Els aficionats a aquestes pel·lícules podran gaudir especialment tractant d’identificar els passatges als quals fan referència aquests ‘scores’.

El programa continuarà amb el ‘Persis’ del compositor estadounidenc James L. Hosay i, com a tema final, sonaran els compassos del ‘Ross Roy’ del compositor Jacob de Haan.

La Banda Municipal de Música de Santa Eulària des Riu neix a partir de la creació de l’Escola Municipal de Música a l’any 2000 i es va presentar en societat a una processó de Setmana Santa de 2003. En un primer moment va estar integrada per 40 membres, principalment membres de l’Escola. Actualment, té una formació que varia entre els 50 i els 60 membres, alumnes, professors i col·laboradors amb edats que van des dels 11 anys fins als 85.

Actualment, a més de preparar els diferents concerts organitzats amb motiu de les diferents festes del municipi, s’està preparant un concert d’intercanvi per al proper més d’abril amb la Banda de Música d’Algaida, Mallorca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada