dijous, 5 de febrer del 2015

Programació de cinema al Teatre Espanya

Alien, la cinta dirigida per Ridley Scott i protagonitzada per Sigourney Weaver (amb permís de la criatura de doble mandíbula que llença i sagna àcid), acompleix 35 anys des de la seva estrena i ara torna als cinemes en una versió amb la imatge remasteritzada, versió original subtitulada al castellà i un muntatge del director que afegeix escenes. Una cita ineludible pels cinèfils i pels fans de la ciència ficció de la que podran gaudir al Teatre Espanya de Santa Eulària des Riu aquest divendres, dissabte i diumenge.

De forma especial, ja que habitualment només es fan dos sessions diàries, el Teatre Espanya afegirà al títol previst per a aquest cap de setmana (‘Birdman’, tant en V.O.S. com traduïda al castellà) una sessió ‘golfa’ a partir de les 22:00 hores en que es podrà visionar com mai fins ara els prop de 120 minuts d'una cinta que va donar un gir radical al concepte de la ciència ficció i va crear dos personatges copiats i homenatjats constantment des de llavors: la lluitadora Ellen Ripley, supervivent amb tots els elements en contra, i la mateixa criatura, marcada per la seva estètica i per l’absència total de sentiments i febleses.

La pel·lícula, rodada al 1979, va ser aclamada pel públic i la critica i va recaptar més de 100 milions de dòlars de l'època, aconseguint l'òscar als millors efectes especials, i va suposar el llançament de Weaver a nivell mundial.

Conseulteu tota la programació del teatre Espanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada