divendres, 2 de gener del 2015

Programació cultural d'hivern de l'Ajuntament d'Eivissa

L'agenda cultural d'hivern inclou també l'obra ‘Cancún’, de la reconeguda actriu María Barranco, i ‘Kathie y el hipopótamo’, protagonitzada per la cantant Ana Belén. L'Ajuntament presenta també els tres esdeveniments que organitza en el passeig de Vara de Rei, el Mercat Vell i el carrer de la Mare de Déu amb motiu del cap d'any

Eivissa, 30 de desembre de 2014.- L'actriu i cantant Lolita Flores pujarà a les taules de l'auditori de Can Ventosa per donar vida a Natalia, ‘La Colometa’, un dels personatges més representatius de l'obra de Mercè Rodoreda. La major del clan dels Flores arribarà al teatre eivissenc el pròxim 14 de febrer a les 21.30 hores per protagonitzar ‘La plaza del Diamante’, sota la direcció de Joan Ollé.

La història de la reconeguda autora catalana portada al teatre és un dels plats forts de l'agenda cultural de Can Ventosa que aquest dimarts ha presentat la regidora de Cultura, Patrimoni, Festes i Turisme, Lina Sansano. La programació hivernal de l'espai cultural de Vila obre boca el segon cap de setmana de l'any amb el contacontes '¿Dónde vas… Caperucita?', que interpretaran José Boto i Ruth Cotaina, de la companyia Ibiza Comedy Club.

El teatre segueix sent el gran protagonista de gener. El 24 (a les 21.30) i el 25 (a les 20.30 hores) d'aquest mes arriba a l'escenari de Can Ventosa ‘Cancún’, la història de dos matrimonis que són amics des de fa més de 20 anys i que, durant unes vacances, veuen com les seves vides es veuen alterades per la revelació d'una sèrie de secrets que tenen a veure amb la manera en què, en el seu moment, es van triar les seves respectives parelles. L'obra, les entrades de la qual ja estan a la venda, està protagonitzada per María Barranco (‘Mujeres al borde de un ataque de nervios’, ‘Las edades de Lulú’, ‘Las brujas de Zugarramurdi’), Vicente Romero, Francesc Albiol i María Sánchez, i dirigida per Jordi Galcerán.

ANA BELÉN I L'HIPOPÒTAM

Una altra de les apostes de la temporada hivernal és ‘Kathie y el hipopótamo’, que arribarà a Can Ventosa el pròxim 10 de març a les 21 hores. Sota la direcció de Magüi Mira, la coneguda intèrpret i cantant Ana Belén dóna vida a Kathie, una dona de l'alta societat de Lima que contracta a un professor universitari perquè escrigui un llibre sobre el viatge que ella ha realitzat per Àsia i Àfrica.

Amb aquestes tres obres, la regidoria de Cultura compleix així amb una de les seves línies d'actuació, que és brindar al públic eivissenc una oferta de primer nivell nacional quant a arts escèniques es refereix, i que s'alterna amb propostes de contrastada qualitat que realitzen companyies i artistes, tant de l'illa com de fora, i que abasten des de les peces teatrals fins als espectacles musicals o de dansa.

En aquest sentit, Can Ventosa acollirà també la projecció del documental ‘La revolució turística’, obra de Pablo i Rafael Alcántara, que arribarà a l'espai cultural el pròxim 30 de gener a les 21hores. També acollirà altres representacions teatrals, com ‘Un señor con barba’, en homenatge a Pedro Cañestro (31 de gener i 1 de febrer); ‘De ratones y hombres’, dirigida per Maruxa Martos (27 i 28 de febrer i 1 de març); ‘Cistellaria. La senalleta’, una funció escolar dirigida a alumnes d'ensenyament secundari (13 de març); 'Electra', dirigida per Merche Chapí (13, 14 i 15 de març) i ‘Por amor a Lorca’, també en homenatge a Pedro Cañestro, que es representarà el 27 i el 28 de març.

La nota musical del programa la posen els concerts que oferiran la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa (17 de gener a les 19 hores), i l'Orquestra Simfònica Ciutat d’Eivissa (8 de febrer a les 19 hores). Per als amants de la dansa, el Centre de Dansa oferirà un festival el 21 i el 22 de març a les 19 hores a benefici de la Fundació Vicente Ferrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada