dimecres, 10 de setembre del 2014

El reconegut violinista Ara Malikian continua el festival cultural Nits de Tànit organitzat pel Consell Insular

El Festival Cultural Nits de Tanit, organitzat pel Consell Insular d’Eivissa, s’apropa a la seua clausura amb l’actuació “From bach to radiohead” del reconegut violinista Ara Malikian. Així, es continua aquest cicle d’espectacles que ha ofert, tant a residents com a turistes, dansa, teatre, lírica i fins i tot circ, de la mà de destacats artistes nacionals i internacionals.

Els músics Juan Francisco Padilla i Rubén Rubio compartiran escenari amb Malikian. En aquesta ocasió, estarà acompanyat pels també violinistes Jorge Guillén i Daniel López, a més de la contrabaix Tania Bernaez, el violoncel·lista David Barona i Nantha Kumar a les taules índies. De nou, amb l’objectiu d oferir el concert en un “fons patrimonial important de la nostra illa”, segons la consellera Pepita Costa, l’actuació tendrà lloc al recinte exterior de la Seu Universitària, situada als peus de les murades del casc antic de la ciutat, declarat Patrimoni de la Humanitat.

Per tal de facilitar l’accés al recinte, que romandrà tancat al tràfic, el Consell Insular ha posat a disposició dels assistents al concert dos trajectes d’autobús (21 i 21:30 hores), que partiran del rellotge del Passeig de s’Alamera. Les entrades tenen un preu de 20 euros en venda anticipada i es poden trobar a la segona planta del Consell Insular, a Sa Nostra Sala i a Can Ventosa, mentre que el preu en taquilla serà de 25 euros.

La consellera de Cultura, Pepita Costa, ha animat tothom a assistir a aquesta actuació de la qual ha destacat la seua qualitat, ja que “es tracta d’un artista reconegut arreu del món”.

La primera edició d’aquest festival conclourà el proper dissabte 27 de setembre amb la representació de “Por amor a Lorca” a càrrec de la companyia AMC Producciones d’Eivissa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada