divendres, 9 d’agost del 2019

Programació de les Festes de Cala Llonga 2019

La localitat de Cala Llonga inicia el proper dimarts les seves festes en honor de la Mare de Déu d’Agost, unes cel·lebracions que enguany tenen a la música com a element principal i un correfocs a la platja com a principal novetat.

Les activitats programades per l’Associació de Vesins de Cala Llonga i Viva Cala Llonga!, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, s’inicien el proper dimarts, 13 d’agost, amb una sessió de jocs infantils a la platja a partir de les 18.00 hores. L’endemà, ja per la nit, se succeiran diferents actuacions musicals. B-LINDA, The White Island Orchestra i DJ Deivid Kirk oferiran els primers dels 8 concerts i festes que inclou el programa.

Dijous dia 15, dia de la patrona, a les 10.30 hi haurà una cercavila amb la batucada A Tutiplen (que es repetirà a les 20.00) i a les 11.00 s donarà l’inici del popular concurs de castells d’arena. A les 12.30, a la capella descoberta de Cala Llonga, tindrà lloc la missa amb el Cor de Santa Eulària, l’acte més solemne de la jornada. Poc després, a les 13.00, hi haurà una exhibició de motos antigues davant s’Aroma.

A les 18.00 obrirà el Hippy Market al Passeig Marítim i, mitja hora després, hi haurà una desfilada de carros engalanats després de la qual hi haurà ball pagès a la font. I a la nit, Antonio Muñoz & Band oferiran un espectacle flamenc al qual seguirà un correfoc a la zona de la platja amb Els Mals Esperits i Els Esperitrons.

L’endemà, la festa serà exclusivament a la nit, amb una Flower Power que comptarà amb un DJ i l’actuació del grup de versions Contraband. Dissabte les festes també seran a la nit i amb la música com a protagonista. En aquest cas serà Sol de África qui actuarà, davant els locals Can Toni d’en Jordi, Bar Sofía i Bar Baronessas.

Diumenge 18, el programa preveu un torneig de petanca a la platja a partir de les 19.30 i, a les 20.45, cinema a la fresca amb la projecció de a pel·lícula ‘Alicia en el País de las Maravillas’.

Dimecres hi haurà un caminada guiada entre Cala Llonga i Cala Olivera a partir e les 18.30 hores. Aquesta activitat està organitzada per la Peña Deportiva i Walk and Talk Ibiza. I dissabte, 24 d’agost, es tanquen les festes amb una competició de tir al plat al camp d’es Cap Martinet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada