divendres, 14 de desembre del 2018

Fira de Nadal amb música en viu a la plaça d’Isidor Macabich (Santa Eulària des Riu)

Aquest dissabte, entre les 10 i les 20 hores (i sempre que la pluja ho permeti), tindrà lloc la Fira de Nadal de Santa Eulària des Riua la plaça d’Isidor Macabich amb una trentena d’aparadors amb productes de tot tipus, molts d’ells artesanals o de producte local. A més, es podrà comprar Salsa de Nadal elaborada pel Cor Parroquial, col·laborar amb els alumnes del col•legi Vénda d’Arabí i el seu mercat de segona mà, sentir música en viu o participar a alguna de les cercaviles del Festiteatre d’aquest cap de setmana.

La iniciativa impulsada per Santa Eulària Empresarial amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu comptarà amb espais de venda de productes de tot tipus, des de pastisseria, licors, fruites i verdures, passant per joguines, flors, perfums, roba o joies etc.

A més d’actuacions musicals en viu, la popularment coneguda com a ‘plaça des Canó’, serà una de les aturades de les cercaviles que tindran lloc dissabte dins del Festiteatre, segon cap de setmana temàtic per a ajudar a impulsar l’esperit nadalenc al poble de Santa Eulària des Riu i donar-li més visibilitat als comerços locals. Així, avui, a les 17.00 hores, hi haurà l’espectacle itinerant Vbòlit d’El Juego de Cíclope i, una hora desprès, tornaran les Rats! De Campi qui pugui que ja varen participar al Festival Barruguet. Aquest dos espectacles es repetiran demà dissabte (el primer a les 10.30 i a les 17.00 hores; el segon a les 12.30), i també hi haurà dues actuació d’Aiyé Batucada Ibiza (10.00 i 13.30 hores).

A més del Festicontes, el poble de Santa Eulària des Riu també acull aquest cap de setmana el Juguinfants, amb exposició de jocs antics a la Sala Barrau de s’Alamera (cedits pel Museu Etnogràfic), els inflables que s’estrenen a l’illa d’Eivissa a la carpa, jocs a la mateixa carpa amb Vbòlit i l’illa dels invents: fabrica el teu propi regal de Nadal, amb Lîla Juegos Reciclados.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada