dijous, 13 de setembre del 2018

Ibiza Art Fair al Palau de Congressos

El Palau de Congressos acull des de demà i fins diumenge la segona edició de la Ibiza Art Fair, una exhibició en que participen al voltant de 60 expositors i que presentarà obres de més de 40 artistes internacionals vinculats d’una o altra manera a l’illa. Aquesta proposta artística està organitzada per l’especialista en art i marxant Adriana Daly i compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu i del restaurant Es Caliu.

Ibiza Art Fair, sota el subtítol de “temps per a descobrir el costat creatiu de l’illa”, vol ser un expositor d’alguns artistes de tot el món que tenen alguna relació amb l’illa d’Eivissa, sent algun d’ells vells coneguts dels col•leccionistes eivissencs, com són els casos de Sergio Ferrero, Nika Indorf o Aida Miró, entre d’altres. En quant a tècniques o formats, la mostra es perfila com a un compendi de tècniques variades de pintura, fotografia o escultura que indaguen sobre les possibilitats de l’art modern com a eina comunicadora.

La inauguració de la Ibiza Art Fair tindrà lloc aquest dijous a les 18.00 hores, i podrà acollir visitants fins a les 22.00 hores. Els horaris per divendres, dissabte i diumenge seran de forma ininterrompuda des de les 11 del matí fins a les 8 de la tarda els dos primers dies i fins una hora abans a l’última jornada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada