dilluns, 30 de juliol del 2018

Programació de les Festes de Cala Llonga

Organitzades conjuntament per l’Associació de Vesins de Cala Llonga, l’entitat sociocultural Viva Cala Llonga i l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, les festes s’inicien el dijous de la propera setmana a partir de les 18.00 hores amb un mercadet amenitzat amb l’actuació de la banda Mardy Johnny Depps, a la qual seguirà una sessió de música dels anys 80 i 90 amb DJ Dennis.

Dissabte següent, 11 d’agost, serà el torn de DJ Jordi Tur & Diodo Sax + Percussion, mentre que el diumenge hi haurà la batucada d’Atutiplén. Aquell mateix cap de setmana hi haurà un campionat de voleibol a la platja i diumenge a la nit, cinema a la platja amb ‘Mamma Mia’.

Dilluns 13, l’espectacle musical correrà a càrrec del grup flamenc Querencia, amb Jesús Olmedo, mentre que a l’endemà serà el torn dels grans temes del pop espanyol amb Los Canallas del Guateque.

Arribem així a dimecres, dia 15, la jornada principal de les festes. Les celebracions s’iniciaran a les 11.00 hores amb una exhibició de motos antigues davant sa Tanca i un concurs de castells d’arena a la platja. En aquest últim escenari, una hora després hi haurà una festa de l’escuma per a tothom.

A les 12.30 arribarà el torn d’un dels actes més solemnes, la missa a la capella descoberta de Cala Llonga i que enguany estarà amenitzada pels Cantaires de Cala Llonga.

Ja per la tarda, a les 18.30 hi haurà una desfilada de carros engalanats i una exhibició de ball pagès a càrrec de la Colla de l’Horta de Jesús. Per la nit, Voximusic Band anirà ecalfant l’ambient per a arribar, a les 22.30 hores, a l’actuació de la Vargas Blues Band.

L’endemà, hi haurà mercat amenitzat pel grup Beatles Songbook, i el dissabte 18 hi haurà una caminada guiada. El recorregut és d’uns 11 kilòmetres, de dificultat mitjana i es considera que es trigarà unes tres hores en fer-se. Està recomanada per a majors de 12 anys. Cal inscripció prèvia al 971.330.728 o turisme@santaeularia.com.

Per a acabar les festes, diumenge 19 a les 22.00 hores, La Industrial Teatrera omplirà la platja i el passeig marítim amb el seu ‘Nàufrags’, una proposta de circ i clowm d’una hora de durada i sense text que es representarà també a Santa Gertrudis i que forma part del programa Platea de promoció de les arts escèniques impulsat pel Ministerio de Cultura a través de l’Instituto Nacional de Artes Escénicas i de la Música.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada