dilluns, 18 de desembre del 2017

Programa de concerts, activitats infantils i espectacles nadalencs al barri de la Marina (Eivissa)

L’Ajuntament d’Eivissa, en col·laboració amb el Consell Insular, impulsen un programa de concerts, activitats infantils i espectacles nadalencs al barri de la Marina.

Les activitats comencen el dissabte dia 16 de desembre a les 13 hores amb el concert de Cas Musicaires Swing Band i un taller de ball de Swing i Lindy hop. A la tarda, a partir de les 16 hores, s’ha previst un mercadet de Nadal i animació pels carrers del barri de la Marina amb personatges nadalencs, a càrrec de la companyia Acrobati-k.

El mercadet de Nadal es trobarà al Mercat Vell, a partir del dimarts 19 de desembre fins el 23 de desembre amb horari de 16 a 21 hores els dies d’entre setmana, i de 12 a 21 hores els dissabtes.

A més, s’han organitzat una sèrie de concerts que tindran lloc tots els dissabtes de desembre a les 13 hores. El proper dissabte dia 16 de desembre es comptarà amb l’actuació de Cas Musicaires Swing Band i un taller de ball de Swing i Lindy hop. Dissabte dia 23 de desembre serà el torn de Blues Mafia i es Saligardos i dissabte dia 30 de desembre la música en directe la posarà el grup Red Funky Jackets.

Els dissabtes dies 23 i 30 de desembre, els establiments Il decanter, Croissant Show i Guillemis, elaboraran tapes i pinxos per acompanyar els dissabtes de música.

El programa d’activitats també contempla un Concert de Gospel a la Parròquia de Sant Salvador, que es durà a terme el divendres 22 de desembre a les 22h.

Al programa d’activitats nadalenques també hi haurà tallers i espectacles per als més petit que començaran el proper dimecres dia 20 de desembre. Així, Cachirulo actuarà al Mercat Vell el dimecres 20 de desembre a les 19 hores i el dijous 21 i dissabte 23 de desembre a les 18 hores.

El dimecres dia 20 de desembre de 17 a 19 hores també hi haurà tallers infantils.

Dissabte dia 23 de desembre a les 19 hores, els infants podran gaudir d’un contacontes i el cercavila “Fantasia Nadalenca” amb la companyia Acrobati-k.
Per tancar l’any en família, el dissabte dia 30 de desembre, a les 18 hores, es durà a terme un taller de percussió a càrrec de Tambors d’Eivissa i una Festa familiar de Cap d’Any amb l’actuació d’Acrobati-k amb sorpreses i balls de saló.

Els dies 1, 2 i 4 de gener, de les 17 a les 20 hores, el Patge Reial recollirà les cartes als infants, a la plaça de Sant Elm.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada