dimarts, 29 d’agost del 2017

Estiu Jove 2017 - Sopa de Cabra + Maldita Nerea + Tonto

Els interessats en assistir al concert de l'Estiu Jove de Sopa de Cabra, Maldita Nerea i Tonto, que se celebrarà el pròxim dia 1 de setembre al Recinte Firal, ja poden reservar les seues entrades a través de la pàgina de Facebook del Centre d'Informació Juvenil del Consell d'Eivissa. Una vegada dins de la pàgina del CIJ Eivissa trobaran l'enllaç amb el document que han d'omplir i que els permetrà reservar l'entrada. Posteriorment, les entrades es poden recollir el mateix dia del concert a les taquilles abans de les 21 hores presentant el DNI de la persona que va efectuar la reserva. Es poden reservar un màxim de quatre entrades per persona.

El preu de les entrades anticipades és de 15 euros, i de 18 euros si es compren el mateix dia a taquilles. Per a més informació, els interessats poden dirigir-se a l'àrea de Joventut del Consell Insular d'Eivissa (avinguda Espanya, 49, segona planta), cridant al telèfon 971 312 333 en horari de dilluns a divendres de 9 a 13.30 hores, o escrivint al correu electrònic: cij.eivissa@conselldeivissa.es

Recordem que aquest segon concert de l'Estiu Jove 2017 se celebrarà l'1 de setembre al Recinte Firal. A les 20 hores tocaran els eivissencs Tonto, a les 21 hores serà el torn de Maldita Nerea, i a partir de les 23 hores seran els Sopa de Cabra qui posin el punt final a aquesta nit de música. Els menors de 16 anys hauran d'assistir acompanyats d'una persona adulta i presentar una autorització per a l'accés de menors. El document d'aquesta autorització es pot descarregar a la web del Consell d'Eivissa i de Fecoev.

1 de setembre de 2017.
Horari: de 20:00 a 23:59.

Preu: 15 anticipada - 18 taquilla
Lloc de celebració: Recinte Firal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada