dijous, 25 de maig del 2017

Dies Musicals - Avui, Núria B & Trio a Cas Serres

El Cicle Dies Musicals presenta un nou concert dins el seu programa d'activitats: es tracta del concert de Núria B & Trio aquest dijous 25 de maig, a partir de les 21 hores, a l'Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres.

Nuria B & Trio tenen previst oferir un concert càlid i proper, amb els boleros com a principals protagonistes del repertori. Així, aquest dijous interpretaran clàssics del gènere com 'El reloj', 'Bésame mucho', 'Nosotros' o 'Perfidia'. El grup està compost per la vocalista eivissenca Núria B., que també forma part del cor Can Blau Gospel, on també n'és solista; el pianista i arranjador Juan F. Ballesteros; el baixista Chema Pellico; i el pianista Dani Marín.

El preu de l'entrada general és de 3 euros, per a pensionistes, jubilats i menors de 12 anys és d'1,50 euros, i de 2,40 euros amb el Carnet Jove. Recordem que el Cicle Dies Musicals és una iniciativa del departament d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell d'Eivissa, que té com a objectiu oferir una programació estable de música en directe a tots els municipis de l'illa, promocionant els músics locals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada