divendres, 17 de juny del 2016

Concert de final de curs dels alumnes de l’Escola Municipal de Música al Palau de Congressos


Aquest dissabte, a partir de les 19:00 hores al Palau de Congressos i amb entrada lliure, l’Escola Municipal de Música de Santa Eulària des Riu oferirà el seu recital de final de curs. El curs posa punt i final a un curs però dimecres ja es podran iniciar les matrícules de cara al proper i també pels tallers especials d’estiu.

L’actuació de dissabte permetrà veure sobre les taules de l’escenari les evolucions dels alumnes del centre, des dels d’iniciació (a partir dels cinc anys) fins als que ja pertanyen a la Banda Juvenil de Santa Eulària des Riu. Ell programa inclou actuacions de totes les seccions en que es divideix la formació a l’Escola Municipal. Així, els alumnes de Conjunt Instrumental executaran ‘Pavane-Bataille’, de T. Susato; i ‘Vois sur ton chemin’, de B. Coulais; mentre que els alumnes de piano tocaran ‘Estudis 1 i 2’, de Maria Vacca; ‘Candidez’, de Burgmüller; i ‘La Estiriana’, del mateix autor.

Una versió del ‘Tears in Heaven’, d’Eric Clapton, serà el treball de final de curs dels alumnes de guitarra mentre que el Conjunt de Saxos tocarà ‘Party’, de Karen Street. En el cas del violí, els temes triats són ‘Go tell aunt rhody’ i ‘Twinkle, twinkle little star’. En quant als alumnes que comencen a endinsar-se dins la formació musical, faran una interpretació de diferents temes de la pel•lícula ‘El rei lleó’, mentre que el Conjunt Coral sortirà a l’escenari per a oferir ‘Más vale Trocar’, de Juan del Encina; ‘Dona nobis’, de Mozart, i ‘When the Saints’.

Per últim, la Banda Juvenil al complert oferirà les peces ‘La entrada’, d’Esquembre; ‘Springtime’, de Rob Ares; i ‘Free World Fantasy’ de Jacob de Hann.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada