divendres, 15 d’abril del 2016

Activitats per al Dia del Llibre a Santa Eulària des Riu

La Biblioteca Municipal i el departament de Joventut de Santa Eulària des Riu han organitzat per a aquest diumenge una jornada on la cultura anirà de la mà de la diversió per tal de celebrar el Dia del Llibre al passeig de s'Alamera, al Teatro España i a la Sala d’Exposicions. En total, tindran un lloc a la fira un total de 13 llibreries i editorials (incloent l’Arxiu d’Imatge i So) i 11 autors. Seguint la tradició de regalar un llibre i una rosa per Sant Jordi, les floristeries Clivia i El Ramo de Flores oferiran també els seus productes de 10:00 a 15:00 hores. La jornada inclourà també la mostra del concurs de punts de llibre, una gimcana literària organitzada pel Punt Jove i l’espectacle de Teatre infantil gratuït ‘El llibre de les bestioles’ de Produccions de Ferro, espectacle acollit al Circuit Talent IB de l’Institut d’Estudis Baleàrics.

Enguany, es podran adquirir volums presentats per la llibreria i editorial Mediterrània, l’Institut d’Estudis Eivissencs, llibreria Serreta, llibreria Niu Blau, llibreria Vara de Rey, Editorial Can Sifre, llibreria Érase una vez, Editorial Balàfia, llibreria Sa Lluna, llibreria Barco de Papel, Edicions Aïllades, a més de l’stand de l’Arxiu d’Imatge i So. A més, durant el matí han confirmat la seva presència signant exemplars els autors Nora Albert (‘Lletra menuda’, Balàfia Postals), Lluís Ferrer (‘Días oscuros’, editat per l’autor), Antoni Cardona (‘Contances velles d’Eivissa i Formentera’, Can Sifre), Meritxell Rius (‘El dia que va caure la lluna’, Balàfia Postals), Josep M. Cardona Serapio (‘Sonar sa flaüta’, Editorial Mediterrània), Alessandra Rossin (‘Atrévete a ser feliz’, Círculo Rojo), Marga Torres (‘Na Lea i es barruguet’, Editorial Mediterrània), Carolina Riera (‘Hebe’, Edicions Aïllades), Joan Buades (‘Crui. Els portadors de la torxa’, Edicions Aïllades), Toni Roca (‘La figa fràgil 2 ...’, Edicions Aïllades) i Dali Sorrentino (‘El Mediterráneo es un Demon-The Mediterranean is a daimon’, Edicions Aïllades).

Els més joves podran encetar la jornada també a les 10.00 hores participant a la gimcana literària organitzada pel Punt Jove. En grup, els equips lluitaran per a demostrar els seus coneixements i habilitats relacionades amb algun aspecte de la literatura.

A les 10.30 hores, també organitzat per la Biblioteca Municipal, s'inaugurarà a la Sala d'Exposicions la mostra del concurs de punts de llibre (romandrà oberta fins al dia 23 de 17:00 a 20:00 hores). En total, s'han presentat uns 2.500 dissenys fets per alumnes de 9 col·legis del municipi, a més d’alguns adolescents que ho han fet de forma individual a través de la Biblioteca. En total, hi ha 15 premiats (entre 35 i 60 euros per a gastar en llibres o material escolar) distribuïts en cinc categories diferents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada