dijous, 28 de gener del 2016

Cicle de conferències - L'aventura d'educar en família

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, dins del seu programa Escola de Famílies, ha organitzat per a aquest proper mes de febrer una nova edició, i ja van set, del cicle de conferències ‘L'aventura d'educar en família’ que cada any porta dos conferenciants vinculats al món de l’educació, la psicologia i la criança per tal d’oferir unes xerrades gratuïtes i obertes a tot el públic interessat en la matèria, tant pares com educadors i altres professionals. En aquesta ocasió els conferenciants triats són el neuropsicòleg Álvaro Bilbao i la psicòloga i educadora, així com a divulgadora científica, Alejandra Vallejo-Nágera.

Enguany, els temes que es tractaran a les conferències que tindran lloc al Palau de Congressos versaran sobre un tema de total actualitat i amb posicionaments enfrontats entre diferents especialistes i altre que és un dels clàssics dins dels dubtes i les dificultats pels pares a l'hora d'educar els seus fills. Estem parlant, per un costat, l'influència de l'ús de noves tecnologies com ara tabletes o telèfons mòbils al desenvolupament dels més petits i altre el difícil període de canvi que és l'adolescència.

Les dues conferències tindran lloc a les 19:30 hores al Palau de Congressos d’Eivissa i seran gratuïtes, amb l’única limitació de l’aforament. La primera d’elles serà la d'Álvaro Bilbao el divendres 5 de febrer, mentre que Alejandra VAllejo-Nágera oferirà la seva conferència el dia 19 de febrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada