dilluns, 22 de juny del 2015

“Salines de les Balears. El paisatge inventat” al Centre d'Interpretació de ses Salines


El Centre d'Interpretació de ses Salines acull l'exposició permanent «Salines de les Balears. El paisatge inventat» del biòleg Miquel Frontera. Aquest espai, que està ubicat a la casa rectoral de Sant Francesc de s'Estany, es pot visitar de manera gratuïta de dimarts a dimecres i de divendres a diumenge, de 10 a 14 h i de 18 a 21 h, de juny a setembre, i els dissabtes i diumenges, de 10 a 14 h, d’octubre a maig.

A més de ser un espai d'exposicions i centre de recepció de visitants, la casa rectoral de Sant Francesc acollirà també activitats formatives, de promoció i d'educació ambiental relacionades amb el Parc. Tot això es desprèn del Conveni signat entre el Bisbat d'Eivissa i Formentera, propietari de l'immoble; la Fundació de Promoció Turística d'Eivissa, entitat que depèn del Consell Insular d'Eivissa; l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, i l'Institut Balear de la Natura (IBANAT), òrgan gestor del Parc Natural.

L'exposició actual mostra l'evolució de l'explotació salinera a l'entorn del Parc Natural i divulga els valors naturals i culturals lligats a les salines. També es poden apreciar algunes eines antigues que s'empraven per a l'explotació de les salines, cedides per l'empresa Salinera Espanyola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada