divendres, 15 de maig del 2015

Concurs de Fotografia Apícola 2015


L'Ajuntament d'Eivissa convoca per tercer any consecutiu el 'Concurs de Fotografia Apícola'. El tema a desenvolupar en aquesta edició és 'Abelles, primavera i entorn floral'. El certamen, organitzat gràcies a la col·laboració de l'Associació d'Apicultors d'Eivissa, compta enguany amb un primer premi dotat amb 350 euros, i un segon de 150 euros.

Les fotografies es poden prendre en color o en blanc i negre i s'han de presentar impreses en cartró ploma amb una mida mínima de 30x40 cm. Cada autor podrà presentar un màxim de tres imatges, que podran presentar-se com temes individuals o en una sèrie.

Els interessats a participar tenen fins al pròxim 15 de juny per enviar les seves creacions a: 'Concurs de Fotografia Apícola 2015'. Ajuntament d'Eivissa. Regidoria de Cultura. Centre Cultural Can Ventosa. Av. d'Ignasi Wallis, 29. 07800, Eivissa. En un sobre a part, els autors han d'adjuntar el seu nom, adreça i número de DNI, el títol de l'obra i un breu comentari sobre la mateixa (deu línies com a màxim), així com una adreça de correu electrònic. Podeu consultar-ne les bases a la web de l'Ajuntament d'Eivissa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada