dijous, 12 de febrer del 2015

Sa Nostra Sala acull una mostra col·lectiva de fotografia paisatgística centrada en les Illes Balears

La consellera d'Educació, Cultura i Patrimoni del Consell Insular d'Eivissa, Pepita Costa, ha presentat l'exposició "Mirades obertes a la natura", organitzada per l'Institut d'Estudis Baleàrics amb la col·laboració d'aquesta institució i que es podrà visitar a Sa Nostra Sala fins el proper 1 d'abril. També ha assistit Bartomeu Tomàs, comissari de l'exposició, a més de diversos fotògrafs participants.

Es tracta d'una mostra de fotografia col·lectiva amb 34 obres de 12 professionals de les illes, que posen de manifest la natura i la biodiversitat de les Balears. En aquest sentit, Costa ha destacat la importància que l'exposició "reflecteixi els valors de la nostra terra a través dels objectius dels fotògrafs".

Per la seua banda, Tomàs ha explicat que "és el resultat d'una feina de molts anys i que té per objectiu donar a conèixer l'alt nivell dels nostres fotògrafs, a més de mostrar una fotografia més personal i creativa".

Els artistes que conformen l'obra són els eivissencs Joan Costa, José A. Porras, Oliver Martínez i Vicent Guasch, a més de Marc Allès, Antoni Cladera, Jaume Gual, Xavier Mas, Manu San Félix, Joan Sastre, Biel Servera i Sebastià Torrens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada