dimarts, 21 d’octubre del 2014

L'Orquestra Simfònica Ciutat d’Eivissa ret homenatge a Raymond Andres

Diumenge 26 d'octubre, l'Orquestra Simfònica Ciutat d’Eivissa ofereix a les 19 h un concert en Can Ventosa en homenatge al músic Raymond Andres, que va morir el 2004 després d'una llarga malaltia. El concert, patrocinat per l'Institut d’Estudis Baleàrics, és el quart que l'Orquestra ofereix durant aquest any. Dirigida per Georges Verwilt, l'agrupació musical interpretarà per a l'ocasió una peça del desaparegut Andres, Adagi en La menor, així com obres tan conegudes com l'obertura de la Flauta Màgica de Mozart, el Ballet de Rosamunda de Schubert o la Simfonia núm. 8 de Beethoven.

Raymond Andres, músic i compositor belga, es va establir a Eivissa l'any 1977 i va desenvolupar una important labor com a docent musical a l'Escola del Patronat Musical, va ser compositor de nombroses obres simfòniques i va crear el seu propi mètode pedagògic.

L'Orquestra Simfònica Ciutat d’Eivissa està formada per una plantilla d'uns 50 músics, en la seva majoria professors, però també compta amb alumnes avantatjats de música. Les entrades, a 10 euros, estan ja a la venda en la taquilla de Can Ventosa. Existeixen preus reduïts per als estudiants de música.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada