dimecres, 6 d’agost del 2014

Programa de les festes de Cala Llonga 2014



Els catalans Fundación Tony Manero seran els grans protagonistes de les festes de Cala Llonga ja que seran els caps de cartell del gran concert que posarà un punt i final de luxe al dia gran d’aquesta població de Santa Eulària des Riu. L’Associació de Veïns de Cala Llonga, en col·laboració amb l’Ajuntament, ha organitzat un programa de festes en el que no faltaran els clàssics d’aquestes celebracions, com el ball pagès, la desfilada de carros o els jocs a la platja.

Si alguna cosa destaca al programa de festes de Cala Llonga per a aquest 2014 és la seva aposta per la música, amb varietat d’estils. Després de la tirada al plat Festes Patronals al camp de tir des Cap Martinet, que tindrà lloc dissabte 9 d’agost, el primer acte que es preveu multitudinari és una ‘Fiesta Española’ que tindrà lloc dimecres 13, a partir de les 21:00 hores, al costat de la farmàcia.

Si aquesta festa es centrarà als ritmes més propers, l’endemà (dijous 14 d'agost), arribarà el torn de sons més internacionals. A partir de la mateixa hora, en aquest cas al passeig de Cala Llonga, tocarà el torn de Fortune, que es defineixen com a ‘rock made in Ibiza’, i Fat ‘Gumbo’ Bradley, amb un estil que fa referència al blues més primitiu amb arrels als aiguamolls de Louisiana.

Però tot això servirà de calfament per al dia gran, la Mare de Deu d’Agost. El dia 15 s’iniciarà al migdia amb una exhibició de motos antigues, enfront de la fira, i continuarà a les 12:30 hores amb missa a la capella, amenitzada com els altres anys pel Coro Rociero de Santa Eulària des Riu.

Aquell mateix dia, per la tarda, arribaran dues de les activitats favorites dels turistes: a les 18:30 hores, desfilada de carros engalanats i, a partir de les 20:30 hores, balla pagès al passeig. Una volta acabada l’exhibició folklòrica, prendran el relleu els grups de la Funky Disco-Dance Party. Els eivissencs Morning Drivers i el dj Jordi Cardona (delibat Sound System) prepararan el terreny per a l’arribada dels Fundación Tony Manero, la superbanda catalana especialitzada a recrear el so funky i la música disco dels 70 i que va saltar a la fama gràcies al seu èxit 'Supersexy girl'.

Per a tancar el programa de festes, el diumenge següent, dia 17 d’agost, a partir de les 11:00 hores tindran lloc els ja tradicionals jocs a la platja per als més menuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada