dimecres, 18 de juny del 2014

Concerts del Dia Internacional de la Música a Santa Eulària

L’Escola Municipal de Música i la Banda Municipal de Santa Eulària des Riu han preparat aquest cap de setmana un programa doble per a commemorar el final de curs de la primera i la celebració, dissabte 21 de juny, del Dia Internacional de la Música. La primera cita tindrà lloc al Palau de Congressos i la segona a Santa Gertrudis, sent tots dos recitals gratuïts.

El primer dels concerts tindrà lloc al Palau de Congressos a partir de les 19:30 hores i servirà per a comprovar el que s'ha après durant el curs per part dels alumnes de l’Escola Municipal de Música. Els primers en pujar a l’escenari del Palau seran els alumnes més petits, els d’iniciació (a partir de 5 anys) que interpretaran les peces ‘Mamma mia’, ‘El Tío Vivo’ i ‘La Reina de la cocina’.

A continuació, els alumnes de guitarra faran una versió del conegut tema de Kansas ‘Dust in the wind’, mentre que les alumnes de piano Laia Marí Muro i Ana Roig Sanchís executaran ‘Rigodón y Encantamiento’ i ‘Sacromonte’, respectivament.

Sota la direcció de Lucía Herranz, els alumnes de cant coral interpretaran la cançó tradicional italiana ‘Il merlo ha perso il becco’ i la peça d’Antoni Rodríguez ‘Cançò de bres per a una princesa negra’.

A continuació arribarà el torn de les bandes. En primer lloc actuarà la infantil de primer i segon curs, dirigida per Francisco Martínez i que interpretaran ‘Apache Warrior’, d’N. Ward; ‘Mellon Larin’ i ‘Pavane’ d’O. Gjerstad i ‘Bataille’, de T. Susato. A continuació, la Banda Juvenil posarà el punt i final a la vetllada amb ‘Equinox’, d’Ed Huckeby; ‘Glasnost’, de Dizzy Stratford; i ‘Queen’s Park Melody’, de J. De Haan; tot sota la direcció de Toni Riera.

La cita de Santa Gertrudis de Fruitera tindrà lloc a partir de les 22:00 hores a la plaça de s’Església i comptarà amb algunes seleccions d’autors molt coneguts. Així, sonaran els pasodobles ‘Al centenario’ i Cielo Andaluz’, una versió del ‘Ins’t she lovely’ d’Stevie Wonder, el celebèrrim ‘Moon river’ que Henry Mancini va fer per a ‘Esmorzar a Tiffany’s’. Igualment, s’interpretaran les seleccions i mixes musicals ‘Benny Goodman memories’, ‘Queen in concert’, ‘Tribute to Michael Jackson’ i ‘Abba gold’.

Jaume Manuel en serà el director titular, amb Frank J. Cogollos com a director convidat i les veus de Mercè Barreda i Chris Martos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada