dimecres, 23 d’octubre del 2019

Nova edició dels Contacontes de Tardor que organitza la Biblioteca Municipal de Santa Eulària des Riu

La Biblioteca Municipal de Santa Eulària des Riu té aquesta setmana tres cites importants, entre les quals destaca una de les més esperades pels petits lectors: l’inici dels Contacontes de Tardor. A més, el centre celebra el dijous la seva Diada amb la presentació del llibre de poesia ‘Caminos sin asfaltar’ i, a l’endemà, la segona de les conferències del cicle ‘Escriviure’, enguany dedicat a literatura i feminisme.

Quant a la presentació de demà, aquesta tindrà lloc a partir de les 20.30 hores i comptarà amb la presència de Rubén Fornell, autor del poemari ‘Caminos sin asfaltar’ (Editorial Ringo Rango), qui estarà acompanyat pel músic i escriptor Juan F. Ballesteros i l’arquitecta Nuria Jaumá.

A l’endemà, a la mateixa hora, tindrà lloc la segona de les xerrades emmarcades dins del cicle ‘Escriviure’ que s’organitza conjuntament amb l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC). Precisament la delegada d’aquesta entitat a les Pitiüses, Nora Albert, serà la ponent de divendres. La seva intervenció porta el títol de “Pioneres de literatura i feminisme: George Sand, Virginia Woolf, Simone de Beuvoir i Adrienne Rich”.

Poc abans d’aquesta xerrada, a les 17.00, la mateixa Biblioteca Municipal, situada al carrer Juan Tur Tur del poble de Santa Eulària, acollirà la primera de les sessions dels Contactontes de Tardor. En aquesta ocasió serà Sonrisas Mágicas, amb l’espectacle ‘El Hada Pachamama’, l’encarregada d’iniciar una proposta que recorrerà les cinc Parròquies del municipi fins al 29 de novembre.

En total hi haurà 10 cites, la majoria d’elles a la mateixa Biblioteca, si bé hi haurà espectacles a la resta de parròquies. A les sessions a Santa Eulària la cita serà a les 17.00 hores, mentre que a la resta d’ubicacions seran mitja hora més tard, a les 17.30. Hi ha sessions tant en castellà com en català.

Aquesta és la programació completa

CONTACONTES TARDOR 2019

BIBLIOTECA MUNICIPAL DE SANTA EULÀRIA
A LES 17.00 h


Divendres 25 d’octubre Sonrisas Mágicas amb El hada Pachamama

Dijous 31 d’octubre David i Monma amb Conta’m el món

Divendres 8 de novembre Neus Montero amb Contes per a petits monstres

Divendres 15 de novembre Xènia Fuertes amb Cinc plometes té el plomer

Dijous 21 de novembre Myotragus Teatre amb El Senyor dels contes

Divendres 29 de novembre Maritza Caballero amb Brujas, princesas y demás rarezas


PARRÒQUIES DEL MUNICIPI A LES 17:30 h

Dimecres 30 d’octubre David i Monma amb Conta’m el món a la Biblioteca del CEIP Santa Gertrudis

Dilluns 4 de novembre Sonrisas Mágicas amb El hada Pachamama al Centre Cultural de Jesús

Dijous 14 de novembre Myotragus Teatre amb El Senyor dels contes a la Biblioteca del CEIP Sant Carles

Dilluns 18 de novembre Myotragus Teatre amb El Senyor dels contes al Centre Cultural des Puig d’en Valls




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada