divendres, 14 de desembre del 2018

La Banda Simfònica i el Cor Ciutat d’Eivissa ofereixen els tradicionals Concerts de Nadal a Can Ventosa aquest cap de setmana




El Cor Ciutat d’Eivissa ofereix el tradicional Concert de Nadal demà dissabte dia 15 de desembre a les 19 hores a Can Ventosa. El programa inclou l’estrena de l’obra guanyadora del II Concurs de Composició convocat pel Patronat Municipal de Música, Etern Florir, del compositor Pablo Moras Menéndez.

El Cor Ciutat d’Eivissa, dirigit per Miguel San Miguel Fuster, estarà acompanyat pel pianista Sergio Cañadas, a la percussió Pedro Escandell i al violí, Laura Boned. Els solistes vocals seran Iolanda Veny, Irantzu Bartolomé i Ana Isabel Molera.

La recaptació de la venda d’entrades, que tenen un preu de 5 euros, anirà destinada a Creu Roja i a l’Associació Pitiusa por la Inclusión Educativa y Social. Les entrades es poden adquirir de 8 a 20h a la seu de la Creu Roja, Av. d'Espanya, 51; Divendres 14 desembre de 10 a 12h i el mateix dia del concert de 18 a 19h, a Can Ventosa.

La Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa, dirigida per Adolfo Villalonga Juan, ofereix el tradicional concert de Nadal que tindrà lloc el diumenge dia 16 de desembre a les 12 hores. La recaptació de les entrades, que tenen un preu de 5 euros, anirà destinada a l’Associació APIES i es poden adquirir de 17 a 19h, a Can Ventosa o al telèfon: 687.005.239.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada