dimarts, 18 de desembre del 2018

II Concurs de dibuix, fotografia i còmic en commemoració del dia internacional contra les violències masclistes 2018

El passat dimarts 18 de desembre, s'han publicat, al Butlletí Oficial de les Illes Balears, les bases per al Segon Concurs de Dibuix, fotografia i còmic en commemoració del 25 de novembre, dia internacional contra les violències masclistes 2018 amb dues modalitats:

A- Creació d’una imatge (dibuix o fotografia).
B- Creació d’un còmic contra les violències masclistes.

Ambdós tenen com a objectiu la commemoració del dia internacional contra les violències masclistes (25 de novembre), és a dir, contra totes les formes de violència cap a les dones.

Poden sol·licitar o ser beneficiàries dels premis als quals es refereixen aquestes bases:

. Les persones físiques i residents o estudiants dels centres educatius del municipi d’Eivissa.
. Les persones físiques hi poden participar de forma individual o en equip, i almenys una d’aquestes persones ha de ser resident o estudiant al municipi d’Eivissa.
. Les persones menors d’edat que vulguin participar-hi han d’adjuntar el permís de la persona tutora, pare o mare, inclosa al formulari M-265.

La temàtica del concurs és sobre les violències masclistes, que venen definides per la Llei 11/20016, de 28 de juliol, d’igualtat entre dones i homes per a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Només es pot presentar un dibuix, imatge, fotografia o còmic per persona.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 10 dies hàbils a comptar l’endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria al BOIB, publicat el dimarts 18 de desembre de 2018.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada