dimecres, 17 d’octubre del 2018

Narració de contes de tardor al municipi de Santa Eulària des Riu

La Biblioteca Municipal de Santa Eulària des Riu inaugura demà, divendres 19 d’octubre, la seva nova temporada de narració de contes amb ‘històries de tardor’, ‘contes emmariol·lats’ i relats pel tems de ‘¡nariz fría y orejas calentitas!’. Les actuacions es repartiran entre la seu de la pròpia biblioteca, els centres culturals de Jesús i es Puig d’en Valls, així com els col·legis de Sant Carles i de Santa Gertrudis.

Divendres serà la primera sessió amb ‘Contes Emmariolats’, de Neus Montero. La cita serà a partir de les 17:00 hores a la sala de lectura de la Biblioteca, situada al carrer Juan Tur Tur del poble de Santa Eulària.

Aquesta serà la primera de les 10 cites dins d’aquest cicle. La majoria d’elles tindran com a escenari la mateixa Biblioteca, si bé hi haurà espectacles a la resta de parròquies del municipi. A les sessions a Santa Eulària la cita serà a les 17.00 hores, mentre que a la resta d’ubicacions seran mitja hora més tard, a les 17.30.

La primera cita fora de Santa Eulària serà dimarts 30 d’octubre a la biblioteca del CEIP Santa Gertrudis, amb ‘El árbol de los cuentos’ de Martín Cristóbal. La següent sortida fora de la biblioteca serà al Centre Cultural de Jesús el dia 12 de novembre. Serà amb Neus Montero que repetirà els seus ‘Contes emmariol·lats’.

El dia 20 serà el torn de viatjar a Sant Carles, amb Encarna de las Heras i ‘¡Nariz fría y orejas calentitas!’ i el dia 23 s’arribarà a es Puig d’en Valls novament amb Martín Cristóbal.

La resta de dates, totes a la Biblioteca Municipal, seran el dia 26, amb Encarna de las Heras; el dia 2 de novembre, amb David i Monma i el seu ‘Yoav i Ahmed’; el dia 9 amb ‘El viaje del alma’, de Sonrisas Mágicas; el dia 15 amb Myotragus Teatre i ‘El bosc màgic’; i, per últim, els ‘Contes per a la tardor’ que portaran Nel·lo i Àngels el dia 22 de novembre.

CONTACONTES TARDOR 2018


BIBLIOTECA MUNICIPAL DE SANTA EULÀRIA
A LES 17.00 h
Divendres 19 d’octubre ‘Contes emmariol•lats’, Neus Montero
Divendres 26 d’octubre ‘¡Nariz fría y orejas Calentitas’, Encarna de las Heras
Divendres 2 de novembre ‘Yoav i Ahmed’, David i Monma
Divendres 9 de novembre ‘El viaje del alma’, Sonrisas Mágicas Neus Montero
Dijous 15 de novembre ‘El bosc màgic’, Myotragus Teatre
Dijous 22 de novembre ‘Contes per a la tardor’, Nel•lo i Àngels


PARRÒQUIES DEL MUNICIPI A LES 17:30 h
Dimarts 30 d’octubre ‘El árbol de los cuentos’, Martín Cristóbal a la Biblioteca del CEIP Santa Gertrudis
Dilluns 12 de novembre ‘Contes emmariol•lats’, Neus Montero al Centre Cultural des Puig d’en Valls
Dimarts 20 de novembre ‘¡Nariz fría y orejas Calentitas’, Encarna de las Heras a la Biblioteca del CEIP Sant Carles
Divendres 23 de novembre ‘El árbol de los cuentos’, Martín Cristóbal al Centre Cultural de Jesús

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada