dijous, 11 d’octubre del 2018

Espectacle de dansa "Akari" al Centre Cultural de Jesús

El Centre Cultural de Jesús rebrà la visita el dissabte 21 d’octubre de la companyia andalusa Da. Te Danza amb la seva proposta ‘Akari’, un espectacle de dansa per a tota la família. Les entrades es poden adquirir de forma anticipada a 9 euros a través de les pàgines visitsantaeulalia.com i festivalbarruguet.com, o a taquilla el mateix dia de l’espectacle, per 10 euros.

L’espectacle, de 45 minuts de durada, s’iniciarà a les 18.00 hores, no té text i està recomanat a partir dels 3 anys. Segons explica la pròpia companyia: “AKARI és llum. Investiga les seues propietats i la seua particular forma de viatjar per l’aire. La llum, la penombra, l’ombra i la foscor. Mostra de la necessitat que sentim d’aproximar-nos a un raig de llum per escalfar la nostra pell i de per què tots tancam els ulls en fer-ho. Hi posam obstacles per impedir que continuï cap endavant, sempre en línia recta, sempre en línia recta...”.

“L’hem vist en els ulls de l’altre i sentim com de vegades ens entra a dins i ens inunda. Llavors pareix que surt expulsada per la polpa de cada dit, i que rodeja el nostre cos quan caminem. Se’ns escapa del pit i la nostra mirada es llança cap endavant sempre en línia recta, sempre en línia recta. A través de la dansa, la llum interior de cada un de nosaltres brilla d’una manera especial i única!”, afegeix la sinopsi.

L’Ajuntament de Santa Eulària des Riu participa per cinquè any consecutiu al Programa PLATEA, Programa Estatal de Circulació d'Espectacles d'Arts Escèniques en espais de les entitats locals, organitzat per l'INAEM en col·laboració amb la FEMP (Federació Espanyola de Municipis i Províncies).

Per a acabar l’any, al novembre hi haurà tres cites. El dia 1 es podrà gaudir de la comèdia a cappella ‘The Primitals’, de Primital Bros. El dia 10 arribarà el ‘Lunaticus Circus’ de Teatro Paraíso i, finalment la Companhia do Chapitô (formació luso-extremenya) portarà al Palau de Congressos la seva versió d’Electra,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada