dimarts, 21 d’agost del 2018

V Festival Cultural Nits de Tanit 2018 - Concert de Mara Aranda

El diumenge 26 d'agost, el Festival Nits de Tanit. Músiques del Món presentarà el concert 'Diàspora' a càrrec de la cantant valenciana Mara Aranda. L'actuació serà a les 22 hores, davant l'edifici de la UIB -antiga Comandància Militar- al carrer Calvari 1 d'Eivissa.

Mara Aranda és una de les intèrprets valencianes més internacionals. Porta trenta anys de trajectòria professional durant els quals ha investigat i cantat músiques valencianes, turques, gregues, occitanes i músiques antigues, medievals i sefardites, que han deixat com a resultat més d'una vintena de discos mereixedors de premis i reconeixements per part de públic i també de la premsa especialitzada.

El concert que oferirà a Eivissa es centrarà en la recuperació del llegat musical sefardita, al qual li ha dedicat discos com 'Música i cants sefardites d'Orient i Occident', 'Sephardic Legacy' i 'La música encerrada'. El seu treball d'investigació l'ha portat a viatges de residència a Tessalònica, Istambul i Jerusalem, per a contrastar la informació i completar el repertori musical que no pot entendre's deslligat del seu context històric i cultural. El 2017 aparegué la seua darrera producció musical, 'Sefarad en el corazón del Marruecos'. Una oportunitat magnífica per a descobrir una música de gran bellesa, de la mà d'una intèrpret amb una sensibilitat molt especial.

Els interessats poden adquirir les entrades o els abonaments telefonant al 680.104.856 en horari d'11 a 18.30 hores de dilluns a divendres i els dissabtes de 9 a 14 hores. També poden fer la reserva mitjançant al correu electrònic: promociocultural@conselldeivissa.es. Les entrades que s'adquireixin de manera anticipada tenen un preu de 10 euros. En el cas que decidiu fer la compra a l'últim moment, el preu a taquilla serà de 15 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada