dimarts, 28 d’agost del 2018

Diumenge, la música irlandesa de Dervish al Festival Nits de Tanit - Músiques del Món

Aquest diumenge 2 de setembre, el Festival Nits de Tanit - Músiques del Món baixarà el teló amb l'últim concert del cicle d'enguany. Els convidats en aquesta ocasió són el grup irlandès de música folk, Dervish, i l'actuació serà a les 22 hores davant l'edifici de la UIB -antiga Comandància Militar- al carrer del Calvari núm. 1 d'Eivissa.

Dervish va iniciar la seua trajectòria l'any 1989 de la mà de Shane Mitchell, Martin McGinley, Brian McDonagh i Michael Holmes. L'any 1991 van incorporar la cantant Cathy Jordan així com el reputat músic Shane Mitchell. El 1993 va aparèixer el primer disc del grup, 'Harmony Hill', un treball que en poc temps va obtenir immillorables crítiques de la premsa especialitzada, que va tenir molt bona acollida per part del públic i va ser qualificat com "un model per a la música tradicional irlandesa". En total, han enregistrat vuit discos d'estudi i són una presència habitual als més prestigiosos festivals de música celta de tot el món.

Podeu adquirir les entrades o els abonaments telefonant al 680.104.856 en horari d' 11 a 18.30 hores de dilluns a divendres, i els dissabtes de 9 a 14 hores. També poden fer la reserva mitjançant el correu electrònic: promociocultural@conselldeivissa.es. Les entrades que s'adquireixin de manera anticipada tenen un preu de 10 euros. En el cas que decidiu fer la compra a l'últim moment, el preu a taquilla serà de 15 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada