dimarts, 20 de juny del 2017

Recital "Lluna de plata/ 25 anys", dimecres al Baluard de Sant Pere

El recital “Lluna de Plata” tindrà lloc el dimecres 21 de juny, a les 21 hores al Baluard de Sant Pere. A aquesta cita hi assistiran la poeta de Dènia, Maria Josep Escrivà i el músic Pere Navarro, a qui acompanyaran Omar Alcaide i Carlos Gallego. També hi actuaran el music Yaron Marko i la ballarina Nur Banu, els quals acompanyaran Joan Murenu.

Recitaran els seus poemes i els d’altres, Gabriel de Santis, Eva Tur, Jaume Vidal Forteza, Sergio Torró, Àngels Escandell, Mario Riera, Emma Segura, Pau Sarradell, Ben Clark, Toni Roca i Nora Albert.

Aquest és un esdeveniment en el que la música i la poesia comparteixen hores i lluna, es tracta d’una trobada que es duu realitzant des de l’any 1992 on hi participen diferents poetes i músics de l’illa.

El tinent d’alcalde, Joan Ribas, ha explicat que “el que va néixer com una trobada entre amics s’ha convertit en un recital de referència a l’estiu a la nostra illa”. Per la seva banda el poeta Carles Fabregat, ha destacat que “a aquestes llunes tot i ser sempre iguals han estat molt diferents, hem fet diferents homenatges i efemèrides, hi han passat per les nostres llunes molts de poetes joves i poetes que ens acompanyen ara cada any”. L’entrada al recital de poesia Lluna de Plata és gratuïta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada