dimecres, 21 de juny del 2017

Activitats de la Nit de Sant Joan al municipi de Santa Eulària des Riu


A la zona més meridional del municipi, la Comissió de Festes d'es Puig d'en Valls té organitzada una vetllada on la música i el menjar compartiran protagonisme juntament amb els foguerons. Les activitats, que es realitzaran a la plaça darrera l'església, començaran a les 18:30 hores amb tallers infantils perquè els més petits estrenin les seves vacances d'estiu de la millor manera possible. A continuació, la Banda de Música del CEIP Puig d'en Valls oferirà un concert que servirà d'escalfament per als dos primers plats forts de la nit ja que, a les 20:00 es començarà amb la sardinada, el concurs de 'macarrons de Sant Joan 'i es comptarà amb la música tradicional de Xacoters de sa Torre.

Sobre les 21:00, els qui ho desitgin podran participar en una classe magistral de ball oferta per Paca Alarcón i a les 22:15 hores la formació Dejavu caldejarà l'ambient per arribar a l'encesa de les fogueres a la mitjanit.

Més al Nord, a Sant Carles de Peralta, l'inici de la festa serà a les 21:00 hores. L'Associació de Veïns de Sant Carles ha previst per a aquella hora l'inici de la sardinada popular oberta a tot el poble i els seus visitants. Sobre les 22:00 donarà començament l'espectacle 'Nits de Formentera' en què Aires Formenterencs, Flaütaria i altres artistes de l'illa veïna oferiran composicions pròpies i temes populars. A mitjan de l'espectacle, la Colla de Ball Pagès de Sant Carles començarà una ballada popular per a tot aquell que s'animi i que servirà de preàmbul per a l'encesa de la foguera del poble, a la plaça de l'Església.

En el cas de Santa Gertrudis, de 19.00 a 22.00 hi haurà castells inflables al parc infantil i, a partir de les 21.00, torrada a preus populars. A les 23.30 s’encendran els foguerons, una volta acabi l’actuació de Fuel Pressure Regulator. La música continuarà també una volta s’apaguin els focs, en aquest cas amb The Frigolos.

Finalment, a la renovada plaça d'Isidor Macabich es torna a celebrar una festa que es va recuperar l'any passat després d'alguns anys de no fer-se. A la tarda, de 17.30 a 20.30, es realitzaran tallers infantils, jocs tradicionals eivissencs i un concurs de dibuix. i a la nit hi haurà actuacions musicals amb Doctor Trapero i Grupo Arteca. Es repartiran 'bunyols' a tots els assistents i, a la mitjanit, es farà una foguera a la cruïlla del carrer del Mar amb Isidor Macabich.


HORARIS

ES PUIG D’EN VALLS (PLAÇA DARRERE L’ESGLÉSIA)
• 18.30 h Tallers infantils.
• 19.30 h Concert de la Banda de Música del CEIP Puig d’en Valls THE BIG VALLENCS BAND.
• 20.00 h Concurs de macarrons de Sant Joan i gran sardinada amb l’actuació de Ball pagès a càrrec dels Xacoters de sa Torre.
• 21.00 h Masterclass de ball de Paca Alarcón.
• 22.15 h Concert amb Dejavu.
• 00.00 h Focs de Sant Joan.

SANT CARLES DE PERALTA (PLAÇA DE L’ESGLÉSIA)
• 21.00 h. Sardinada.
• 22.00 h. Concert ‘Nits de Formentera’ i, en un descans, ballada popular.
• 23.30 h. Foguerons.

SANTA GERTRUDIS DE FRUITERA (PLAÇA DEL PARC INFANTIL)
19.00-22.00 Castells Inflables.
21.00 Torrada popular.
22.30-23.30 Concert Fuel Pressure Regulator.
23.30 Encesa dels Foguerons.
24.00-01.30 Concert The Frigolos.

SANTA EULÀRIA DES RIU (PLAÇA D’ISIDOR MACABICH)
17.30-20.30 Tallers infantils, zona de jocs tradicionals eivissencs, de pintura creativa i concurs infantil de dibuix.
21.00 Concerts de Dr. Trapero i Grupo Arteca.
24.00 Foguerons.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada