dimecres, 12 d’abril del 2017

Diumenge, Dia del Llibre a Santa Eulària des Riu

La Biblioteca Municipal i el departament de Joventut de Santa Eulària des Riu han organitzat per a aquest diumenge una jornada per a celebrar el Dia del Llibre al passeig de s'Alamera i a la Sala d’Exposicions del carrer Sant Jaume. En total, tindran un lloc a la fira un total de 10 llibreries i editorials i tres autors, encara que s’està pendent de la confirmació d’altres dos escriptors. La jornada inclourà també la mostra del concurs de punts de llibre, una gimcana literària organitzada pel Punt Jove i l’espectacle de contacontes gratuït ‘Historias sin papel para libros de papel’ de Encarna de las Heras, a partir de les 12.00 hores.

Enguany, es podran adquirir volums presentats per la llibreria i editorial Mediterrània, l’Institut d’Estudis Eivissencs, llibreria Niu Blau, llibreria Vara de Rey, Editorial Can Sifre, Editorial Balàfia, llibreria Sa Lluna, llibreria Barco de Papel, Edicions Aïllades i Llibreria Sa Cultural. A més, durant el matí han confirmat la seva presència signant exemplars els autors Eva Tur Antonio, Carles Fabregat i Lluis Ferrer, i s’està pendent de la confirmació de Toni Roca i Jean Serra. La Biblioteca Municipal de Santa Eulària des Riu comptarà també amb el seu propi espai.

Els més joves podran encetar la jornada també a les 10.00 hores participant a la gimcana literària organitzada pel Punt Jove. En grup, els equips lluitaran per a demostrar els seus coneixements i habilitats relacionades amb algun aspecte de la literatura. El premi serà un viatge de caire cultural.

A les 10.30 hores, també organitzat per la Biblioteca Municipal, s'inaugurarà a la Sala d'Exposicions la mostra del concurs de punts de llibre (romandrà oberta fins al dia 27 d’abril. En total, s'han presentat uns 2.500 dissenys fets per alumnes de 9 col·legis del municipi i dels dos instituts. En total, hi ha 14 premiats (entre 35 i 60 euros per a gastar en llibres o material escolar) distribuïts en cinc categories diferents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada